Last news in Fakti

23 Април, 2022 14:47 2 741 2

„Като две капки вода“ в Hell’s Kitchen

  • hell's kitchen-
  • като две капки вода-
  • червени-
  • сини-
  • номинации

Червените затъваха в собствените си грешки, което определи появата им на номинации

Готвачите в Hell’s Kitchen България приготвиха храна за екипа и звездните участници на „Като две капки вода“, а те върнаха услугата на победителите с частни изпълнения по време на репетиции.

Вечерната резервация в ресторанта вървеше по вода за Сините, докато Червените затъваха в собствените си грешки, което определи появата им на номинации. Пред кандидатите за кулинарна слава стоеше изпитанието да сготвят ястия, които да бъдат като две капки вода с любимите специалитети на някои от най-големите световни суперзвезди.

Червените и Сините каравани трябваше да се стиковат при издаването на поръчките, което затрудни работата на жените и доведе до техния провал. На вечерята двата отбора готвеха в три действия, като по-добрият постави сладък финал на резервацията.

Множеството компромиси в Червената кухня провокираха шеф Ангелов да остави само Валентина и Елена на постовете им, като отвори вратата към общежитието за останалите Червени, пише dariknews.bg.

Сините получиха аплодисментите на шефа и продължиха смело напред с десертите, докато отборът на червените куртки избираше кой да изпрати на номинации. Липсата на присъствие в кухнята на Ада гарантира на Янита място в битката за оцеляване.

Какви ще са съвпаденията в дневното предизвикателство? На какво ще научи готвачите шеф Нодзоми Фурутани? Кой от участниците ще си направи сепуко? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мамбист

    0 2 Отговор
    Ай тая дето е най близко на главната снимка от новината ... закръглената е истински готвач . Само заради фигурата бих я класирал ПЪРВА ! Те това е 100% профи - кашавар ... :)))
  • 2 Илиев

    2 0 Отговор
    В кашаварското предаване,процесите заприличаха на тюрлюгьовеч,който си остава за консумация от тях самите.Шефа изгони добрият готвач Артур,за да остави лигавата подмазвачка с големите килограми. От тогава,не гледам това предаване,което става все по блудкаво.