Last news in Fakti

26 Април, 2022 16:30 12 954 12

Какво се случва с Александра след края на "Ергенът"

  • александра гърдева-
  • ергенът-
  • ева-
  • приятелки-
  • след шоуто

Днес психоложката поддържа връзка единствено с певицата Ева

Психоложката Алекс, която все още няма диплома по психология, до ден днешен е скарана с почти всички жени от шоуто на bTV „Ергенът”.

Тя не е успяла да стопли отношенията си с тях след финала на снимките. Днес брюнетката поддържа връзка единствено с певицата Ева, докато всички останали от групата си организират общи срещи и са приятелки.

View this post on Instagram

A post shared by Александра Гърдева (@aleksandra_gardeva)

Алекс наскоро се оплака в социалните мрежи, че останалите момичета в шоуто са упражнявали над нея психически тормоз. Те подхвърляли злобни забележки по неин адрес, наричали я „дебелана”, подигравали ѝ се, че е по-голяма от главния герой с телевизионната „драма” – Виктор, и я потискали по всякакви възможни начини, за които успявали да се сетят.

Дали действително е било така, трудно може да се докаже без съдействието на продуцентите. Едно обаче е сигурно – днес хипнотизаторката не се среща с нито една от колежките си в шоуто, като се изключи Ева Георгиева. Наскоро Алекс показа снимка със свои приятелки, сред които е именно Ева, която е я награбила за гърдата.

На фотоса е и русата секси психоложка Лилия Стефанова, която преди време се уреди с рубрика при Слави Трифонов. Това е единствената снимка на Алекс след шоуто, на която присъства и друго момиче от „Ергенът”.

В същото време останалите моми стават все по-близки месеци след финала на снимките. Преди дни на откриването на ресторант, който носи името на Дениз Хайрула, те бяха специални гостенки. Моделката бе поканила Габриела, с която са приятелки още преди „Ергенът”, рускинята Виктория, колежката си Благовеста Бонбонова, недолюбваната от зрителите Людмила, обичащата да си пийва Венета, ексцентричната Зори, но не и Алекс, нито Ева.

Според слуховете, Благовеста, която уж беше близка с Александра, е успяла да се скара зверски с нея, тъй като се е подразнила от явните симпатии на Виктор към кандидат-психоложката. В предаването вече показаха началото на конфликта. Той се е задълбочил на снимачната площадка, а днес резултатът от него е огромна пропаст между двете брюнетки. Затова пък Бонбонова се е сближила с Люси, с която първоначално не се обичаха, писа "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    24 3 Отговор
    Благовеста няма и две мозъчни клетки ако си въобразява,че Виктор ще прояви интерес към жена като нея за сериозна връзка.Отблъсна го още като си събу гащите и му ги връчи,а Люси беше най-възмутена от действията и.Сега първи дружки, събрала ги е злобата.

    Коментиран от #2

  • 2 честен ционист

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Мислиш ли, че китаецът дето плаща за платените канали го е еня кой е Виктор, Люси, Благовеста и останалите актьори?
  • 3 нашия

    11 0 Отговор
    Божидара,моме къде го учите този български език бе.....не се казва -" Е Я" а "Я Е"....и само това да беше....Като омешате жаргон с чуждици и диалектни думи с претенцията ,че "пишем" сериозно...става толкова нелепо и ифантилно за страничния читател .който очаква да се "информира" от писанието....ииии такаааа......
  • 4 Гост

    1 1 Отговор
    Да се случва каквото и да е с тази . Нито я знам нито искам да зная нещо за някаква непозната .
  • 5 Ама

    4 0 Отговор
    То има ли по злобно същество от жената ако някой не и играе по гайдата.
  • 6 Вергина

    9 1 Отговор
    Александра има естествен бюст, хвана окото на ергена. Ами как да издържат другите...
  • 7 Развръзката

    2 1 Отговор
    Виктор избира Алекс. Тя го отсвирва. Виктор избира Дениз. Финал.
  • 8 zxc

    4 1 Отговор
    Трябвало е да ги понабие и тормозът да спре. Това винаги действа. 😆😆😆
  • 9 Сара

    9 0 Отговор
    Въпросните моми са голям срам. И са много щастливи, защото не осъзнават колко са нещастни.
  • 10 Съвети на специалиста

    2 0 Отговор
    Този пасквил няма ли край
  • 11 танкист

    3 2 Отговор
    И аз искам да я награбя за гърдата Александра Гърдева с голямата усмивка! Макар че не ходя по зърна.
  • 12 майстор

    0 0 Отговор
    Тези големи обици няма ли да й скъсат ушите?