Last news in Fakti

30 Април, 2022 10:20 1 962 4

Лейди Гага с нова песен за филма "Топ Гън"

  • лейди гага-
  • нова песен-
  • топ гън: маверик

"Тази песен е любовно писмо до света по време на и след едни много трудни временa", написа певицата в социалните мрежи

Лейди Гага с нова песен за филма "Топ Гън" - 1
Снимка: БГНЕС

Лейди Гага пуска нова песен към филма "Топ Гън: Маверик", съобщи ЮПИ.

Певицата и актриса съобщи в Инстаграм за новия си сингъл "Hold My Hand" от саундтрака на дългоочакваната кинопродукция.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

"Когато написах тази песен за "Топ Гън: Маверик", не осъзнавах множеството ѝ пластове, преминаващи през сърцето на филма, през моята психика и през естеството на света, в който живеем", написа 36-годишната изпълнителка. Тя благодари на звездата от "Топ Гън: Маверик" Том Круз, на режисьора Джоузеф Косински и на композитора Ханс Цимер за съвместната работа.

"Тази песен е любовно писмо до света по време на и след едни много трудни времена. Отдавна искам да я чуете", написа още Лейди Гага.

"Топ Гън:Маверик" е продължение на "Топ Гън" от 1986 г. Филмът с участието на Том Круз, Майлс Телър, Дженифър Конъли, Ед Харис и Вал Килмър. Продукцията, чиято премиера бе отлагана няколко пъти заради пандемията, ще бъде представена извън конкурсната програма на кинофестивала в Кан през май и излиза по кината в САЩ на 27 май, допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хан Ауспух

    5 2 Отговор
    Защо слагате тaкива ужасни снимки. Върнах си обяда.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 🐏🐏🐏🐏🐏🐏

    1 0 Отговор
    Поне хората да запомнят филма с една песен ,като първата част .Защото това помня от първия филм не че съм го гледал ьялия до край. Новия няма да го гледам трейлъра ми е достатъчен.
  • 4 💨💨💨💨

    1 0 Отговор
    Томас Маупоутър трети се мъчи да се държи на гребена на вълната поредната боза. По добре дави гледа тъпата сциентология а не да се снима в блуткави филми.