Last news in Fakti

30 Април, 2022 18:25 5 023 6

Ваня Червенкова с разтърсваща изповед за майка си (СНИМКИ)

  • ваня червенкова-
  • болка-
  • майка-
  • изповед

Ето какво написа Червенкова, спомняйки си за хубавите отминали години

Ваня Червенкова винаги е доказвала, че е истински силна жена, която може да се справи с всяко житейско препятствие. Сблъсквала се е с най-жестоките удари от съдбата, била дори на косъм от смъртта. А днес тя продължава да се бори с възможно най-голямата болка в живота на всеки човек.

Преди седмици Ваня загуби човека, на когото дължи всичко, а именно майка си, пише woman.bg. И макар да казват, че времето лекува, всъщност тази болка сякаш става все по-силна. Така изглежда и от последните публикации на бизнесдамата в социалните мрежи. Преди часове тя сподели няколко сторита с красиви цветни градини от лалета. И разкри, че приказната гледка ѝ е напомнила за майка ѝ, която е обичала цветята. Ето какво написа Червенкова, спомняйки си за хубавите отминали години:

"Сещам се само за нея... Тя обичаше цветята и децата! Спомням си през целия ни съвместен живот, че имахме цветя...много и красиви. Ако знаех за това място години назад, ако тя беше жива и по-млада, бих я носила на ръце, за да види всички тези лалета. Всички тези цветове! Уви...някои неща ги осъзнваме, едва когато ги загубим! Тя беше просто МАМА!"


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Натопорен Батко

    2 18 Отговор
    Супер мадама ...
  • 3 Истина е

    16 0 Отговор
    Ваня Червенкова е една 🐷🐷.
  • 4 Бобо

    1 6 Отговор
    Червенкова е много интелигентна дама, красива стилна и умна.
  • 5 Справедливия

    2 1 Отговор
    Хъх, отдавна не бяха писали за тая, та преди няколко дни се сетих за нея и се чудех откъде ще изпълзи... то не бяха гърмежи по нея, невероятни бизнес умения, най-добрия лек за отслабване, фантастични катерения на планини, най-добрата майка към дъщеря си... и още, и още... ай стига! Уморих се от тази толкова благородна особа!

    Коментиран от #6

  • 6 Бобо

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Справедливия":

    Еми като си се уморила лягай ма, що четеш ! Зависта ти няма край,