3 Май, 2022 18:45 1 959 2

Netflix се отказа от сериала на Меган Маркъл

  • меган маркъл-
  • netflix-
  • анимация-
  • пърл-
  • прекратен проект

Стрийминг платформата също така ще преустанови още две детски анимационни поредици

Netflix се отказа от сериала на Меган Маркъл - 1
Снимка: Shutterstock

Стрийминг платформата "Netflix" обяви, че е решила да прекрати работата по проекта за анимационна поредица на Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари, съобщи БТА.

Решението е взето, след като е било разгледано предложеното съдържание на сериала с работно заглавие "Пърл".

Отпадането на няколко проекта, включително и този на Маркъл, е част от стратегически решения, свързани с производство на анимационни сериали, се казва в изявление на "Netflix", без да се предоставят повече подробности.

Компанията "Арчиуел продъкшънс", основана от британския принц Хари и съпругата му Меган, обяви миналата година, че ще бъде изпълнителен продуцент на "Пърл". Сериалът трябваше да разказва за приключенията на 12-годишно момиче с името Пърл, вдъхновено от примера на влиятелни жени от историята.

От "Арчиуел продъкшънс" засега не са коментирали решението на Netflix.

Стрийминг платформата също така ще преустанови още две детски анимационни поредици - "Dino Daycare" и "Boons and Curses".

Решението за прекратяване на предаванията е взето, след като Netflix отчете загуба на 200 хиляди абоната през първото тримесечие на годината. Компанията изостава много от прогнозата си за привличане на нови 2,5 милиона зрители.

От стрийминг платформата обявиха, че ще продължат работата по другите си съвместни проекти с "Арчиуел продъкшънс", включително по обявения документален филм "Сърцето на Инвиктус", посветен на провежданите в Хага игри за ветерани от войните.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    2 0 Отговор
    Тия са егати скръндзите. Плащат отложено с два месеца заплати, но иначе таксите си ги събират на секундата. Не че одобрявам и лилавата де....
  • 2 ААА СМЯХ

    4 0 Отговор
    ЧУЧЕЛАТА ги отсвириха от всякъде,... а да ги питам сега без парички за къде са..
    абе да не вземат да питат къде са тоалетните за гладните