Last news in Fakti

4 Май, 2022 18:32 4 480 13

Женските постъпки, които отблъскват мъжете

  • поведение-
  • постъпки-
  • характер-
  • жени-
  • мъже-
  • отблъскващи

Някои неподходящи дамски постъпки карат мъжете да ги оставят преди взаимоотношенията да са станали по-сериозни

Женските постъпки, които отблъскват мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Имате връзка с привлекателен мъж или може би дори скоро сте започнали нови любовни взаимоотношения. Засега всичко върви приятно. Но винаги може да се обърка, нали? Особено ако вашето поведение се окаже отблъскващо за него, пише az-jenata.bg.

Вижте кои женски постъпки отблъскват мъжете.

1. Вие сте невнимателна или разсеяна. Мъжете всъщност следят за това дали ги слушаме наполовина, когато разговарят с нас или сме по-заети с телефона си.

2. Подигравате се на нещо, което е важно за някого. Всеки има своите страсти, хобита, начин на живот. Неразбирането ви не е причина да се отнасяте пренебрежително с някого. Това автоматично ви отнема точки пред мъжа, когото харесвате.

3. Затворени сте емоционално. Разбира се, че в началото на връзката не е добра идея да бъдем драматични и да говорим твърде много за проблемите си. Но когато изобщо не можем да се отворим емоционално към партньора, това също може да доведе до неговото отдалечаване от нас.

4. Пристъпи на ревност. Ревността я има във всички взаимоотношения, но ако вие се държите притежателно и проявявате ревност дори в ситуации, в които не е основателно, например още сте на етап опознаване, флирт, със сигурност ще отблъснете мъжа, когото харесвате.

5. През повечето време сте песимистично настроена. Ако постоянно се оплаквате, мрънкате, критикувате него, всичко или другите, това може да накара вашия потенциален или настоящ партньор да се отдалечи от вас.

6. Занимавате се с клюки и интриги. Нещо, което прави силно впечатление на мъжете е дали една жена влага енергията си в това да сплетничи. Това автоматично подсказва, че вие сте нелоялна, дори в любовна връзка.

7. Вълнува ви материалното. Хубаво е, че се стремите към осигуряване на финансова сигурност, но ако това за вас надделява над всичко останало и особено ако се вглеждате в това кой колко финансови възможности има, мъжът определено няма да се задържи до вас дълго, дори и той самият да е финансово независим.

8. Имате ниска самооценка. Мъжете не харесват жени с ниско самочувствие, тъй като това обикновено води до негативно поведение и проблеми във взаимоотношенията.

9. Не сте добър комуникатор. Обикновено любовните взаимоотношения започват с телефонни разговори, чатове в социални мрежи, комуникация на живо. Въпреки че има мъже, които не умеят да комуникират ефективно по ред причини, това да бъдете интересна в общуването е нещо, което може да накара един мъж да иска да бъде с вас или да се отдалечи.

10. Липсва ви амбиция. Помислете какви са вашите цели за близкото бъдеще? Как сте надградили или надграждате себе си? Какви са вашите хобита, интереси? Колкото и да не ви се вярва, има мъже, за които е важно партньорката им да има желание да се развива като личност, която да бъде все по-интересна, да имат общи занимания.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак клишета,

    18 1 Отговор
    които не отчитат личностните качества и ценности на отделния човек. Ами ако оня е някакъв комплексар и се стресне от амбициите й? Или пък обратното и си търси покорна жена?Старите хора казват, че на всяко гърне му требе точният похлупак.
  • 2 Ха ха

    9 4 Отговор
    Бибитка до 5-тата минута и писле то, ще си покаже ха ха
  • 3 Ехото...

    15 0 Отговор
    На мен лично , клюкарките , и тези , които кифленски се подиграват на приятелките си , не ми правят добро впечатление ! И.....чао !!!
  • 4 Буха ха

    3 5 Отговор
    Много е отблъскване когато си бърка в гъ... и след това си помирисва пръстите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Скараджия

    7 2 Отговор
    Една дама на първата среща ми каза ,че искала шампанско ,защото се понасяла на крилете на любовта. И не обичала бира ,защото от нея много пърдял@.
  • 7 БАЙ ДАНЬО

    2 2 Отговор
    Ами ако пръдне,.. как ще се оцени

    Коментиран от #8

  • 8 я па тоя

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ ДАНЬО":

    И преди теб зададоха същият въпрос,... ама да добава с мирис или без,.. звучно или тихичко
  • 9 Joan

    6 1 Отговор
    Същите качества и прояви отблъскват жените от мъжете.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Milen

    1 0 Отговор
    Много хубава, точна и вярна статия! Ясно поднесен материал. Сега, дали им оттърва на някои представителки на нежния пол е друг въпрос. За мен, лично, най-долната характеристика у една жена е ревността, следвана от сребролюбието и липсата на амбиция за развитие у някои жени. Последната ми я заеязах точно за това.
  • 13 Иван

    0 1 Отговор
    Ама нищо вярно няма в написаното горе, моля ви жени не се депресирайте от тази глупост! Просто бъдете това, което сте, дори да не се харесва на някого!