4 Май, 2022 18:15 4 217 12

Зори Джи от "Ергенът" вдъхнови наш композитор (ВИДЕО)

  • зори джи-
  • ергенът-
  • композитор-
  • песен-
  • вдъхновение

"Всички звуци, използвани в ремикса, са създадени от самото клипче, всеки един инструмент е семплиран“ – пояснява Денис Попстоев

Композиторът и музикален продуцент Денис Попстоев направи ремикс, чийто лайтмотив е един от най-забавните моменти от престоя на Зорница в "Ергенът".

В епизод 6, след разговор на четири очи между Виктор и Зори, Виктория Капитонова се обърна към Ергена с думите "Благодаря много, че ни върна Зори, защото днес имаме повече въпроси към нея, отколкото към теб… Зори, разбрахме, че ти не си просто Зори, а Зори Джи. Искаме да знаем смисъла на буквата G".

Оказа се, че G идва от Gorgeous, Glamorous, The Great (Прекрасна, Бляскава, Велика).

В ремикса Денис Попстоев е използвал и една от закачките на Габи "Момичета, всички ли имате розе? А рози?“

В първи епизод на риалитито именно Габи каза по адрес на Зорница:

"Имаше една дама, която се появи на коктейла със забележителна рокля. Като Мортиша, тук едни прилепи, черни камъни… С един изцъклен поглед и отдолу със зелен молив. Като ме погледна, викам си "Леле трябва да връзвам червен конец. Малко ме плаши това момиче“.

"Всички звуци, използвани в ремикса, са създадени от самото клипче, всеки един инструмент е семплиран“ – пояснява Денис.

За добро или лошо, Зори отпадна от "Ергенът" в следващия, седми епизод на риалитито. Без да има индивидуална романтична среща с Виктор, за която толкова много мечтаеше.

"Виктор изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Той не ме оцени и много загуби" – коментира Зори.

"Не бих казала, че имам разбито сърце. По-скоро огромно разочарование, че пореден човек не успя да оцени какъв човек стои срещу него – един от малкото хора, които са тук заради любовта, а не заради парите или славата. За съжаление, Виктор живее в свят, пълен с пошлост. За много голямо негово съжаление той губи едно бижу" – сподели 32-годишната бизнес дама от Велико Търново.

Няколко дни по-късно в "Преди обед“ тя призна:

"Виктор бе толкова галантен с нас, като принц от приказките. С костюм, елегантен, красив, с идеални маниери. Наистина бях влюбена в него, няма сценарий. Може би още едно-две момичета трябваше да напуснат къщата, преди да се замисля, че идва моментът за мен. Не знам защо не получих роза, питайте Виктор за това. Аз наистина очаквах да срещна любовта. В САЩ вече има 10 семейства, създадени след това предаване. Разбира се, там риалитито има над 25 сезона.“

Зори има своя модна марка, като същевременно е и воден спасител, капитан на кораб и знае пет езика. Често се гмурка на Малдивите, Доминикана и Занзибар.

"Тези дейности се допълват, не може да се тъпче на едно място“ – отговори Зори на въпроса защо са ѝ всички тези дипломи. Една от тях, за търговия с криптовалути, тя подари на Виктор при влизането си в риалитито.

Зори е живяла на много места, включително и в Сингапур, като не знае защо досега не е срещнала любовта.

"Знам, че моят мъж ще ме намери и ще ме разпознае“ – поясни дамата, която не се притеснява да води менторска програма "За богатство, щастие и любов“, въпреки че все още не е открила личното щастие.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    13 1 Отговор
    Зорница е едно от най-красивите, звучни, български имена. Нещо срамно ли има в него, че е изкелиферчено и поамекриканчено до отвращение?

    Коментиран от #6

  • 2 Гост

    11 1 Отговор
    А за другите кукли ще имали такива парчета може и ергенчето да се направи малко да се посмеем .Това не го гледам достатъчно са ми рекламите и откъсите и разните писания за него задасевиди , че не става за гледане.
  • 3 Емил

    16 0 Отговор
    Назорено джипси!
  • 4 Ved

    17 1 Отговор
    Страхотно парче кърти мивки и други работи. По край това ергенче всички са се вманиачили. Не виждам нищо интересно или нормално тъп чужд формат, купен да весели тези който го гледат .Това е най тъпия формат пускан по телевизия след разни ферми , игри и брадъри . Всички на куп правят най голямата простотия създадена за телевизия.
  • 5 шефа

    10 1 Отговор
    Стига с тая селска пръчка ве,аман от тъпизми ,простолюдие и селяндурщина.
  • 6 Механик

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Не бе. Просто тя осъзнава, че няма външност за това име (Зорница) и за това се е прекръстила.
    Не я ли видиш какъв мъжки кон е? Направо е жребец.
    Само не знам кой плаща, за да е тиражира такава ОБИКНОВЕННА и НЕУГЛЕДНА женица.
  • 7 Хайл

    10 0 Отговор
    Не я знам коя е тая,ама съм сигурен,че е сестра или някаква роднина на хероин мустафа
  • 8 Хера Мустаката /Лена/

    12 0 Отговор
    Тотално е изтрещяла, милата. Колокото повече се пъне да си намери мъж, толкова по-зле ще става. С тия данни, с тоя говор и с това поведение...Само загоряла мъжка горила би й се навила и то за един сеанс. За гаджета и женене...да не кажа трудно, но невъзможно със сигурност.
  • 9 Бабикян Арманян

    16 0 Отговор
    Аз ще й препоръчма да се насочи към политиката, щом иска да се изявява - там е пълно с кукавели, няма да бие на очи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Йеронимус БОШ

    2 0 Отговор
    Характерно лице , идеално за участие в такъв вид филми ! Би била успешна там ! Нали ?
  • 12 СпитиКОРИЦИ

    2 0 Отговор
    За да постигнат НЕБИВАЛ и ЗАШЕМЕТЯВАЩ успех и БРУТАЛНИ печалби , продуцентите трябва за следващия сезон да поканат Бойко БОРИСОВ ! Все пак той е най-видния и главен ЕРГЕН на България ! Кой , ако не ТОЙ , кога , ако не СЕГА , къде , ако не тук ! Нали ?