5 Май, 2022 17:57 9 186 5

Как езикът на тялото на мъжа показва любовта му

  • мъж-
  • жена-
  • внимание-
  • подсъзнание-
  • език на тялото-
  • любов-
  • привличане

Мъжете правят следните неща несъзнателно, за да привлекат вниманието на обекта на желанието си

Как езикът на тялото на мъжа показва любовта му - 1
Снимка: Shutterstock

Езикът на тялото може да подскаже истинските намерения на един мъж много повече от думите му. Ако сте по-наблюдателни, лесно ще видите как той показва любовта си към вас без думи, пише struma.bg.

Шест ситуации, в които мъжът несъзнателно показва любов към вас с езика на тялото си:

Той ви гледа внимателно в очите и зениците му се разширяват

Влюбеният мъж ви гледа често в очите и търси погледа ви, когато сте сред много хора. При близка комуникация зениците му се разширяват. Не е лесно да го забележите, но ако сте по-наблюдателни, не е невъзможно.

Той се „разкрасява” в присъствието ви

Оправя си косата, изтупва си сакото, изправя си яката на ризата. Тези действия изглеждат на пръв поглед произволни, но показват, че той иска да изглежда идеално пред вас.

Не само жените следят грима си и оправят прическата си, когато са с мъж, когото харесват. Мъжете също искат да изглеждат добре пред жената, която ги е впечатлила.

Обръща тялото си към вас

Обърнатото му към вас тяло показва подсъзнателно, че той иска да общувате повече. Въпреки че това не е категорично доказателство за любов, показва силен интерес.

Той променя стойката си

Когато се появите на хоризонта, той изправя гърба си и раменете, прибира корема, опитва се да заеме най-голямо пространство. Всички тези несъзнателни жестове мъжът извършва неволно в желанието си да ви се хареса. Те са заложени природно в него.

Често гледа устните ви

Влюбеният мъж гледа често устните ви, защото иска да ви целуне. Той е запленен от вас и иска да скъси дистанцията. Не случайно женските устни са особено примамливи за мъжете.

Той приглажда косата ви

Този жест показва желанието му да се грижи за вас. За него вие сте много специална и намеренията му са далеч по-сериозни, отколкото смятате. Той иска не просто да си прекарвате времето приятно, а да имате по-дълбоки отношения.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 или си

    7 2 Отговор
    намества пакета.
  • 4 Като

    14 0 Отговор
    Започне да му мърда ципа , без да го докосва с ръце , да знаете , че ви харесва !
  • 5 ганю

    0 0 Отговор
    Нормално е да вдигне гребена ако не е ПЪН