Last news in Fakti

8 Май, 2022 11:17 3 795 10

Къци Вапцаров с изявление от "Пирогов" след катастрофата

  • къци вапцаров-
  • катастрофа-
  • пирогов

Вапцаров пострада на 6 май в центъра на столицата, докато шофирал скутера си

Тв водещият и продуцент Къци Вапцаров, който в петък беше ударен от кола на столично кръстовище и попадна в "Пирогов", направи първо изявление след инцидента, пише dir.bg.

"Благодаря на всички! Ще ми мине като на куче! И в Пирогов имаше нещо красиво! Изгревът през прозореца!", написа любимецът на няколко поколения във Фейсбук 24 часа след катастрофата.

Вапцаров пострада на 6 май в центъра на столицата, докато шофирал скутера си. "Полицай с цивилна кола - сиво БМВ - премина на червено през светофара на "Дондуков" и "Раковски", в посока ЦУМ", разказа очевидец пред БНТ. "Къци Вапцаров се спускаше по "Раковски" от Операта, в посока Сточна гара, и се блъсна в задницата на колата", поясни още той.

Първоначалната информация гласеше, че телевизионният водещ е бил приет от екип на Спешна помощ само с леки наранявания. По-късно обаче стана ясно, че в болницата, в която бе закаран, са установили комоцио и фрактура на ключицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веселин Маринов

    29 1 Отговор
    Родната полиция ни пази!
  • 2 Студопор

    24 0 Отговор
    То беше ясно, че колата е БМВ и в първата статия, само като казахте, че е полицай и че е с личен автомобил...
  • 3 Крум

    25 6 Отговор
    Явно днес Зеленски не е поискал нищо още,за да се занимавате с Къци....
  • 4 Зззз

    23 6 Отговор
    Как установихте ,че е любимец на няколко поколения?
  • 5 Болен

    15 2 Отговор
    И аз съм лежал в Пирогов, но леглото ми гледаше към WC, където изхвърляха медицинските отпадъци.
    Двоен стандарт отново
  • 6 Студопор

    23 1 Отговор
    От друга страна никой не спомена какви са санкциите срещу ченгето... Глоба, отнемане на книжката, задържане под стража...? "Полицай блъсна Къци със личния си автомобил" и всички са "A, добре"... И? Какво следва? Да се радваме, ше няма убити, да благодарим на бога, да кажем, че можеше и да е по-зле или да накажем виновника за ПТП-то според Конституцията както е в нормалните страни?!

    Коментиран от #7

  • 7 Конфуций

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "Студопор":

    В предвид факта, че живеем в България, то е ясно, че няма да има санкция за нарушителя. Тези с БМВ винаги са с предимство, а пък и щом е полицай - значи може да прави каквото си поиска. Важното е, че не се е случило нещо по-лошо с Къци. Ще му се наложи да си поправи/смени мотора. Дано поне не го глобят
  • 8 Читател

    11 2 Отговор
    Полицай с БМВ - това е диагноза.
  • 9 Полюцай

    7 1 Отговор
    Ща на фанете за шлифера !
    Мога и правя каквото си искам щот съм полюцай !
  • 10 Перо

    1 1 Отговор
    В официалните източници съобщиха,че се е ударил в полицейска кола с включени светлини! Сега това е нов прочит от случаен човек! Предвид,че това му е поредната катастрофа,винаги по негова вина, вярвам на новините по ТВ! Този цървул още не познава София!