9 Май, 2022 10:19 8 491 3

Гергана от "Ергенът" сподели нещо лично за Виктор Стоянов

  • гергана стаменова-
  • ергенът-
  • виктор стоянов-
  • признание

Тя призна, че харесва Виктор много преди да се запише за кастинга за предаването

Гергана Стаменова, която бе сред най-палавите участнички в шоуто "Ергенът", направи доста лично признание.

По време на видео, в което тя коментира един от епизодите на шоуто заедно с влогъра Мъци, красавицата сподели, че харесва Виктор много преди да се запише за кастинга за предаването. Оказа се, че Стаменова и фитнес инструктура са се срещнали още преди 2 години, но поводът е бил професионален ангажимент. Двамата били част от заснемането на реклама, участвали като модели. По онова време Гери е била блондинка, вероятно заради което Виктор не можал да я разпознае, когато започнали снимките за "Ергенът".

Стаменова признава, че още преди две години, когато се срещнали покрай ангажимента за фотосесията, е харесала Стоянов като модел, но не е предприемала никаква крачка към него. По онова време той беше все още обвързан с дългогодишната си половинка, Гери също е била във връзка, предава woman.bg.

Стаменова споделя още, че не го е следвала и в социалните мрежи в този период, но определено го е запомнила, макар и срещата им да е била съвсем закратко, а Виктор дори не я и запомнил. Но ето че съдбата си знае работата и двамата се срещнаха за по-дълго в "Ергенът".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Луда,

    6 4 Отговор
    този е от нежните мъже, нищо че има мускули. Цялото предаване е измама.
  • 3 хихи

    6 0 Отговор
    Тази ли е Ергенът?