Last news in Fakti

10 Май, 2022 15:28 5 397 8

Млада таксиджийка настръхна, като видя кой се качва в колата ѝ (ВИДЕО)

  • такси-
  • uber-
  • шофьорка-
  • изневяра-
  • тикток-
  • гадже

Клиенти на младата жена били мъжът, с когото излиза, и бившата му

Млада таксиджийка настръхна, като видя кой се качва в колата ѝ (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Млада американка, която работи като шофьорка на Uber, разказа как е разбрала, че мъжът, с когото излиза, все още се среща с бившата си.

Блогърката Джен редовно качва в профила си в TikTok забавни клипчета с истории от личния ѝ живот. В едно такова видео, което за отрицателно време събра над 3 милиона гледания и се разпространи в мрежата като истински вирус, младата жена разказва как на една от смените си е возила мъжа, с когото се среща, с друго момиче.

"Когато решиш да си останеш вкъщи в петък, караш за Uber и твоят мъж седне на задната седалка с друго момиче", гласи текстът към видеото ѝ, пише jenata.blitz.bg.

Младата жена обяснява, че е попаднала на въпросния мъж в приложението за запознанства Hinge. Тя признава, че двамата не са гаджета, но са "повече от приятели". Младежът я запознал с приятелите си и я поканил на парти, на което присъствала и бившата му приятелка.

Една вечер той отказал да излезе с нея под предлог, че ще се вижда с приятели. Недълго след това се озовал на задната седалка на таксито ѝ с друга дама, която изглеждала на Джен подозрително позната.

"Знаех, че е той и той знаеше, че съм аз. Бяхме с маски, затова и в началото беше трудно да се разпознаем", казва още Джен.

По време на пътуването той не обелил и дума, а малко след като слязъл от колата, ѝ се обадил по телефона, за да ѝ обясни, че с жената са само приятели.

"Попитах го направо: "Това бившата ти приятелка ли беше?" А той каза: "Не, не беше тя"", споделя Джен.

Очевидно обаче младият мъж скрил истината, защото впоследствие шофьорката разбрала, че той наистина е бил на среща с бившата си. Джен го поканила на среща и го накарала да си признае всичко.

"В този момент той нямаше друг избор, освен да каже истината", обяснява тя, но не уточнява как са продължили взаимоотношенията помежду им.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 16 Отговор
    Е, само руснаците са по-тъпи от американците! Вече и канадците започват да изглеждат умни на тоя фон!

    Коментиран от #8

  • 2 ОБЕКТИВА СЕ СМЕЕ😀

    20 1 Отговор
    КАРА „ТАКСИ” С ПРИЛОЖЕНИЕ ИМА „ПРИЯТЕЛ” ОТ ПРИЛОЖЕНИЕ.....😀😀
  • 3 Грульо

    23 0 Отговор
    Факти, уважавайте читателите си, не публикувайте таквиз простотии и атлантически пропаганди.
  • 4 Таралеж

    11 1 Отговор
    Секса не е повод за запознанство!
  • 5 Лорд Минчу

    16 0 Отговор
    Не мога да измисля толкова тъп коментар, че да е достоен за тази "статия"!
  • 6 Иван

    16 1 Отговор
    По-добре пишете за победите на Украйна. Поне е смешно? А това е тъпо!!!
  • 7 Бегай !

    13 0 Отговор
    Аре глупаците, пълнете и гушката на тая с измислените историйки.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.