Last news in Fakti

29 Май, 2013 12:22 3 201 0

Арестуваха откачен преследвач на Дженифър Лорънс

  • дженифър лорънс-
  • актриса-
  • преследвач-
  • фбр-
  • оскар

ФБР арестува мъж, по обвинение за тормоз на актрисата Дженифър Лорънс, съобщава “E! News”.

Всъщност нахалният мъж се е опитвал да стигне до носителката на "Оскар" чрез брат й - Блейн Лорънс . 23-годишният канадец Жао Хан Чонг е арестуван в  родното място на Лорънс - Луисвил, щата Кентъки.

Фенът звъннал над 200 пъти на брата на Лорънс, за период от един месец.

Чонг обяснявал, че иска да бъде близо до Дженифър за да я  защитава, но след като получил многобройни откази за контакт, той заплашил, че семейство Лорънс ще бъдат сполетени от “лоши неща”. Лудият дори се представял като “съпруг до живот” на актрисата.

Полицията задържала канадеца,  след като той отишъл в местния участък и попитал за адреса на майката на Дженифър. Предстои да бъде направена психиатрична експертиза на Чонг, като до тогава той ще бъде задържан под стража.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА