11 Май, 2022 13:15 2 140 4

4 зодии проклинат и обвиняват бившето гадже

  • зодии-
  • бивше гадже-
  • его-
  • наранени чувства

Тези знаци остават наранени, с накърнено его и с лошо мнение за бившия партньор

4 зодии проклинат и обвиняват бившето гадже - 1
Снимка: Shutterstock

Част от зодиакалните знаци не прощават лесно на бившето гадже. Те остават наранени, с накърнено его и с лошо мнение за бившия партньор. Могат да го обиждат, обвиняват и да се изказват лошо за него дори доста време след раздялата.

Вижте кои са те, според "Pink Villa":

Телец

Телците са лоялни и отговорни партньори. Може да разчитате на тях и трябва да знаете, че те се отнасят сериозно към връзките. Все пак, ако скъсате и сте ги предали, адът настъпва за вас. Телците ще ви презират. Те много рядко и трудно биха прекъснали сериозна връзка. Ако ги изоставите и вие имате повече вина за раздялата, те ще говорят лошо за вас и ще ви ненавиждат. Тези зодии почти никога не биха прекъснали връзката, независимо колко лоши са нещата. Зарежете ли ги, не могат да го преживеят. Ще ви проклинат и ще ви желаят лошото, пише Teenproblem.

Рак

Повечето Раци желаят най-доброто за партньора си, дори се молят за щастието му - дори когато са с разбито сърце и се чувстват зарязани. Просто защото са много влюбчиви и мили. Такива са по природа - много чувствителни и емоционални, дори понякога са като мъченици. Въпреки това, когато са още млади, неопитни, не са узрели и мъдри, Раците са емоционално съсипани от раздялата. Те ще преследват бившия, ще го проверяват в социалните мрежи, постоянно ще мислят за него. Ще разпространяват слухове за него и ще извадят всичките му кирливи ризи наяве.

Близнаци

Те са много сладки като партньори, мили са, винаги организират забавни срещи и знаят как да ви накарат да се усмихнете и да се почувствате специални. Но трябва да знаете, че бързо им става скучно, палави са и истински майстори на флирта. Ще флиртуват, дори да са във връзка. Може да не изневерят физически, но ще го направят емоционално - ще общуват с много хора и ще флиртуват. Освен това, не са по сериозните връзки и когато скъсате ще говорят лошо за вас, ще издадат тайните ви и дори ще преувеличават. Ще го направят дори самите те да са виновни за раздялата, а не вие.

Овен

Много чаровни зодии, с които ще има вълнение и тръпка в началото на връзката. Пленяват ви, организират страхотни срещи, изкарвате си хубаво и са страстни. Но когато скъсате, Овните стават ядосани и гневни. Ако вие им разбиете сърцето или сте ги предали, те ще ви проклинат и ще се молят да се проваляте във всичко, съдбата да ви накаже. Просто не могат да ви пожелаят добро и да продължат напред без лоши чувства. Много са ядосани и ще говорят лошо за вас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    0 0 Отговор
    Мойте "дами" ей таквиз муцки правят по време на "фитнеса"..
  • 2 Абсолютно невярно

    6 2 Отговор
    За овена е абсолютно невярно. Овните са твърде заети за да мислят или говорят за някого който вече не ги интрересува.

    Коментиран от #4

  • 3 Ехааа

    0 0 Отговор
    Лелеее, бившата е рак...почва да ме гони параноята........
  • 4 голям празззко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абсолютно невярно":

    И аз не познавам овните като отмъстителни.