Last news in Fakti

12 Май, 2022 12:15 1 707 11

Дуа Липа готви нов албум

  • дуа липа-
  • нов албум-
  • турне

Последният ѝ албум, наречен “Future Nostalgia”, излезе през месец март 2020 г.

Дуа Липа готви нов албум - 1
Снимка: БГНЕС

Певицата Дуа Липа подготвя нов албум, съобщи ЮПИ, като цитира интервю на изпълнителката за списание “Вог”. Тя е на корицата на юнския брой на изданието.

Изпълнителката, която пише и текстове на песни, споделя, че третата ѝ тава ще звучи по-зряло от предишните.

Последният албум на Дупа Липа (26 г.), наречен “Future Nostalgia”, излезе през месец март 2020 г., в първите дни на коронавирусната пандемия. В момента певицата е на турне, което започна през февруари.

Дуа Липа споделя пред “Вог”, че “Future Nostalgia” продължава да звучи “свежо”, но въпреки това тя работи и по нова продукция. “В продължение на две години бяхме замразени. Не успях да направя тези песни по начина, по който си ги представях, и сега шоуто … ми изглежда ново", казва звездата. "Но … усещам, че продължавам бавно напред. Особено сега, когато започнах отново да пиша и да работя върху нова музика", добави тя.

Дуа Липа разкрива, че новият ѝ албум е готов наполовина.

"Определено съм пораснала. Като цяло, независимо дали по отношение на звученето или на темите, съм по-зряла", казва певицата.

Изпълнителката се похвали с корицата на “Вог” в профила си в Инстаграм, като нарече 2022 г. нейната "най-преобразяваща година“ досега.

"Толкова съм благодарна, че имам тази корица, за да ми напомня за най-преобразяващата ми година досега, в която усещам, че съм се променила изключително много на лично ниво. Чувствам се по-силна, горда от пътуването, което беше необходимо, за да ме доведе до тук и съм благодарна за цялата подкрепа, която получих по пътя", споделя тя.

Сред хитовете на Дуа Липа са "New Rules," "Don't Start Now," "Physical" и "Levitating." През март тя пусна последния си сингъл "Sweetest Pie", в който участва и Меган дъ Стелиън.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Край

    14 3 Отговор
    Тая и Рита Ора са косоварки /не че варят косове ами са от Косово/ и за това бяха произведени в "звезди" от политкоректност. Сега украинка или украинец /а може и нещо средно/ ще спечели Евровизия. Промивката на мозъци върви още с попкултурата.

    Коментиран от #9, #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дуа Хлипа

    7 4 Отговор
    Тази не може да пее. За дyxaне не знам.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 въпросче

    5 0 Отговор
    С какво го готви? С грах ли?
  • 7 црррр

    4 0 Отговор
    В третата ѝ тава ще има кекс. Опечен,глутенов с плодове.
  • 8 25252525

    2 3 Отговор
    Двойната липа извинете жена ли е, мъж ли е или е от 523ти пол, щото много се чудя, пък й честно казано да беше отишла към бардаците на Амстердам, пеенето не е за нея. Обаче иначе е идеална за Евровизия - поради горните "качества".
  • 9 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Край":

    За Дуа Липа си прав. За Рита Ора, не.
  • 10 Косовар

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Край":

    Забрави да споменеш и Ера Истрефи ;)
  • 11 оня с магарето

    1 0 Отговор
    Последно готви нов албум в тава така ли да го разбирам? Рецепта и съставки няма ли?