Last news in Fakti

12 Май, 2022 14:57 5 085 4

Джесика Бийл разкри тайната на щастливия брак с Джъстин Тимбърлейк

  • джъстин тимбърлейк-
  • джесика бийл-
  • брак-
  • семейство-
  • семеен живот

Актрисата и съпругът ѝ са семейна двойка от 10 години, но бракът им със сигурност не е бил безоблачен през цялото време

Джесика Бийл разкри тайната на щастливия брак с Джъстин Тимбърлейк - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк на премиерата на криминалния сериал Candy, в който тя участва.

Събитието бе посветено на премиерата на поредицата в стрийминг платформата Hulu. На него Джесика се появи, придружена от Джъстин, с когото сключиха брак преди десет години. Репортер на ET попита актрисата как успява да поддържа брака си.

„Това е наистина добър въпрос. Мисля, че тук трябва да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той винаги ми казва: „Въпреки че сме женени, трябва да продължим да излизаме на срещи“ и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за друг, да поставяме другия за свой приоритет. И правете заедно това, което ви харесва”, подчерта Джесика.

Джесика Бийл разкри тайната на щастливия брак с Джъстин Тимбърлейк



Тя не скри, че възприема всяко появяване със съпруга си като среща, включително и премиерата на Candy: „Винаги е хубаво да празнуваш постиженията, с които се гордееш. А когато до вас е любимият човек, с когото можете да изпиете чаша вино, това са много специални моменти”.

Актрисата призна, че в семейството ѝ невинаги всичко е розово, но в трудни моменти двамата се опитват да търсят общ език. Чувството за хумор помага на нея и Джъстин по много начини. В минало интервю с ET, Бил сподели как тя и съпругът ѝ се смеели заедно на къдравата ѝ перука в Candy, след като тя бе сравнена с прическата, която Тимбърлейк носеше по време на NSYNC.

Публикация, споделена от TimberBiel Pic (@timberbielpic)



„Сериозно, той наистина имаше прекрасни къдрици. А майка му все още има къса къдрава коса, много готина хипстърска прическа. Смешно е, в тази перука приличам и на двамата едновременно”, сподели актрисата.

Макар с охота да разговаря с репортери за съпруга си, Джесика все пак избягва темата, от която много фенове на двойката се интересуват най-много – слуховете, че Джъстин е изневерил на съпругата си с актрисата Алиша Уейнрайт. След като в мрежата се появиха доказателства за тясно общуване между двамата, Тимбърлейк публично се извини на Бийл за "неадекватно поведение", като същевременно отрече факта на изневяра.

Джесика Бийл разкри тайната на щастливия брак с Джъстин Тимбърлейк



Us Weekly писа, че двойката дори е потърсила помощта на квалифициран семеен психолог, за да възстанови доверието във връзката. Според запознати Джъстин е направил всичко възможно да си върне Джесика.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТЪРТЕЙ

    6 0 Отговор
    Какъв щастлив брак, бе?! Той не спря да и изневерява на всяка крачка, егати лицемерите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Само дето Амбър и Джони Деп

    2 0 Отговор
    са по-интересни с тайните за нещастния брак.