14 Май, 2022 10:47 5 301 5

Проговори ключов свидетел по делото за убийството на Денди

  • денди-
  • свидетел-
  • дело-
  • убийство

Авангардният столичен артист, художник и диджей Иво Иванов е един от хората, които е видял Денди в нощта на инцидента

Авангардният столичен артист, художник и диджей Иво Иванов е сред ключовите свидетели по делото за убийството на Любомир Милчев - Денди, пише HotArena.

Той един от хората, които е видял Денди в градинката на столичната църква Свети Георги в нощта на инцидента. "Не помня часа, в който видях Дени - дали беше 12 през нощта, дали 1“.

Диджеят си спомня, че Любомир Милчев е бил „с чантичката, с кученцето си“. Уточнява, че „го видели паднал на земята“. Не назовава обаче имената на хората, които са били с него в този момент. „Денди ми даде визитката си и каза: „Звъннете ми утре да се почерпим“, казва Иво Иванов. На въпрос дали са помогнали на Денди да се изправи, Иванов отговори: „Да, да, да! По главата му имаше кръв“, допълва той пред „България Днес“, ключовият свидетел и допълва, че по-късно е звънял на Денди, но той не е отговарял.

"Аз познавам и бившата му жена. Свързах се с нея веднага след това, но вече беше късно", разказва Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СОФИЯ

    17 3 Отговор
    БОГ да го прости ЧОВЕКЪТ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Механик

    14 1 Отговор
    "Авангардният столичен артист, художник и диджей Иво Иванов" е и той едно "Денди" (дамо разбирате на къде клоня).
    По принцип, последният който е видял жив потърпевшият, автоматически става главен заподозрян.
    Като се има предвид, че и той е от "прайда", работата отива на ....
    Не бил искал да каже кои други хора са били там? Ма, ще си каже и то бързичко, стига да го натиснат. И пак от гледна точка на ориентацията на тоя "известен художник", е достатъчно само да му светнат с фенерче в очите и готов.
  • 5 гейтан дюзуразбивачов

    14 1 Отговор
    художник диджей … бре бре какви кадри имало по това село а аз си мислех че само в наше село бай иван тракториста-комбайнера може да програмира компютри и да изследва космоса …