Last news in Fakti

14 Май, 2022 11:46 9 677 6

Мистерия около Меган Маркъл озадачи света

  • меган маркъл-
  • мистерия-
  • стилист-
  • мода

Всички се питат – защо херцогинята крие своя стилист

Мистерия около Меган Маркъл озадачи света - 1
Снимка: БГНЕС

Повечето холивудски знаменитости с гордост назовават своите модни стилисти, за да им отдадат почит. Очаквано или не, но Меган Маркъл не е сред тях. Съпругата на британския принц Хари обикновено не посочва имената на специалистите, с които работи.

Преди това стилист на херцогинята на Съсекс беше нейната приятелка Джесика Мълруни, но след скандала с нея е трудно да си представим, че Меган продължава да ползва услугите ѝ.

Може би херцогинята сега използва наличната безименна опция или сама избира гардероба си, пише Жената Блиц.

Но за своенравния нрав на Меган се знае много. Всички са наясно колко претенциозна, капризна и понякога влудяваща може да бъде.

Именно заради това, а може би и заради нещо друго, и до ден днешен най-добрите холивудски стилисти не искат да работят с Меган Маркъл. И за това си има съвсем логично обяснени.

Меган, херцогинята на Съсекс има свой собствен стил! И през повечето време тоалетите ѝ не са много бляскави и елегантни.

„Печеливш хит“ – така може да се определи стилът на обличане на бившата холивудска актриса.

Но има и втора причина, поради която стилистите може да не искат да работят с Меган Маркъл. Факт е, че изборът на тоалети с професионалист е екипно усилие, а херцогинята на Съсекс изобщо не е екипен играч.

Тя е нарцисист, който иска всичко да е по нейния начин. А фактът, че Меган Маркъл прекарва часове в мислене за образа си, по никакъв начин не ѝ помага.

Дрехите, които виждаме да носи Меган Маркъл, вероятно са неин собствен избор, поради което никога не чуваме за стилиста на херцогинята на Съсекс.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беля

    18 2 Отговор
    си взеха на главата с тая снахица !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бушприт

    6 0 Отговор
    Но за своенравния нрав на Меган се знае много.Именно заради това, а може би и заради нещо друго,
  • 6 МНЕНИЕ

    7 0 Отговор
    Ами ако няма,.. и нарочно се прави на интересна