Last news in Fakti

18 Май, 2022 11:29 8 765 10

Даниел Петканов проговори за развода с Алекс (ВИДЕО)

  • даниел петканов-
  • александра богданска-
  • развод-
  • раздяла

Въпреки че двамата се разбраха да не обсъждат публично нищо относно раздялата си, Даниел реши да говори

За първи път, откакто официално съобщиха, че отношенията помежду им са охладнели дотолкова, че стигат до развод, Даниел Петканов проговори за раздялата си с Алекс Богданска. Макар двамата да се бяха зарекли да не коментират темата, явно упреците от страна на феновете му са го жегнали повечко и Лудият репортер реши да обясни в социалните мрежи как се е стигнало до решението за развода, видя Plovdiv24.bg.

Във видео в своя инстаграм профил той обяснява, че все още обича Алекс, и то много – не само като майка на детето му, но и като жена. "Просто не можех да продължа да живея с нея при тези обстоятелства. Човек трябва да направи компромис. Склонен съм да жертвам любовта помежду ни в името на това да се съхраня като човек, като мъж“, обяснява Дани.



В обясненията си за раздялата Петканов посочва, че причина да вземе тежкото решение бил и техният син Габриел. Даниел смятал, че трябва да бъде негов достоен пример за истински мъж, макар че не уточнява какво в поведението на Алекс го е карало да не се чувства мъжкар.

Преди време двойката призна, че Алекс изкарва повече пари и работи много повече от него, което го е потискало. Моделът искаше да си купи собствен апартамент, с което Дани не беше съгласен и още тогава започнаха проблемите им.

Малко по-късно днес Лудият репортер публикува видеото в YouTube. Само за няколко часа видеото беше прегледано хиляди пъти.

Коментарите под публикацията на Даниел обаче са доста противоречиви. Докато има мъже, които го подкрепят, има и онлайн потребители, които не си спестяват критиките към него и определят решението му като егоистично и такова на мъж, който се е чувствал застрашен от успехите на жена си. Вместо да я подкрепя и да се радва за нейния прогрес, той е избрал да я смачка, подценява и в крайна сметка - да я остави.

"Значи да разбираме, че вместо да си стегнеш г”за и да бачкаш, за да застанеш до жена си, като успешен мъж, ти реши че е по-мъжко да се разведеш ?!";

"Комплексите са ти в повече...";

"Много хора мислиха и навярно още мислят, че имиджът на Александра е изцяло създаден от теб, че едва ли не Алекс е това, което е благодарение на теб и че цялата популярност и успехи в нейния живот са по твоя заслуга. Това е може би най-голямата заблуда, който човек може да сътвори само и само да не признае подемът на една амбициозна, работлива и целенасочена жена, която въпреки всичко, което се изля по неин адрес преди години, все пак показа на хората що за човек е, и те я обикнаха, заради това. Връщам се отново на видеото ти и моята теория се потвърждава - човекът, зависим от сянката на другия СИ ТИ. ", пишат някои от потребителите в социалните мрежи към видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    10 0 Отговор
    Тия двамата, откакто клъцнаха чушките и им доде мозъкът у кратуните.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Благоевград

    3 1 Отговор
    Това са пълни глупости. Те са заедно временно са се разделили заради предаването МОМАТА.
    НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ МОМАТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА МУЖ ДО СЕБЕ СИ. ПРЕДИШНИЯ ПЪТ КОГАТО СЕ БЯХА РАЗДЕЛИЛИ КАКВА РЕАКЦИЯ, А СЕГА КАКВА ДАЖЕ И РЕКЛАМИРА ЮТУБ КАНАЛА..... ХА ХА ХА
  • 4 ШОК, БОМБА, УЖАС

    12 1 Отговор
    Така го чаках това видео. Така не съм чакал и турски сериал като видео обяснението на Дани.
  • 5 Гошо

    6 0 Отговор
    не се притеснявай колега. има други. тя и без това има други ангажименти след 22:00 часа. веднъж тръгнеш ли, няма връщане. бабите ще го гледат лапето. то е ясно.
  • 6 ю ту

    10 1 Отговор
    Истинската причина за развода е, че Алекс освен с мода и реклама се занимава и с платежопособни господа. На Дани му е писнало да я споделя с толкова много други мъже, това е положението.
    Още в началото на Дани му беше ясно, какво го чака, но си траеше, е поне си правеше кефа без пари, това ще му остане.
  • 7 bVlgari

    4 0 Отговор
    Тази креатура е по-добре да замълчи.Както и вече бившата му.
  • 8 Дани Дани

    5 0 Отговор
    Бе нали й хвърляше багажа по улиците? То си беше предизвестен края, с жена хурава, какво е очаквал? Просто се окичи с повече рога...
  • 9 1234

    3 0 Отговор
    Всичко свърша когато пеперудите излетят.
  • 10 безпристрастно

    2 0 Отговор
    съмнявам се че некой се интересува от тъпите истории на двамата помяри набедени за звезди