Last news in Fakti

18 Май, 2022 13:28 4 483 9

Нана разкри от къде е получила сили и надежда (СНИМКА)

  • нана гладуиш-
  • водеща-
  • борба с рака-
  • надежда-
  • спасение-
  • знак от бог

Борбената водеща се върна в Израел, но за пръв път не, за да се подложи на лечение

Тв водещата Нана Гладуиш, която години наред преминаваше през истински ад заради болестта, която вече е зад гърба ѝ, днес е свеж, усмихнат и енергичен човек. Наскоро тя посети добре познатия Израел, но този път като турист, а не като пациент, както беше в годините досега. Преди Нана се лекуваше в Тел Авив, а към днешна дата е там, за да наблюдава играта на сина си на тенис турнир, споделя самата тя в социалните мрежи.

"Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив - моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред… и се наслаждавам на настоящето. За първи път на въпроса при паспорта проверка: "Какъв е повода за пътуването ви?", не казах "лечение", а "синът ми идва за тенис турнир". Ура! Доживях", сподели Нана в своя Инстаграм профил.

Публикация, споделена от Nana Gladwish (@nanagladwish)

Докато е в болницата, тя преживяла истинско чудо и то не къде да е, а в Ерусалим, в близост до Гроба Господен, припомня Шоу Блиц. Водещата чакала резултати от диагностика, след като за първи път се сблъскала със страшната болест. В България сериозно я уплашили и тя потърсила второ мнение в Израел. Тогава и за първи път оставила за дълго време детето си, което било само на две години, и раздялата я съсипвала.

Съвсем резонно се чувствала на дъното, унила и без всякакъв тонус, затова мъжът ѝ ѝ организирал екскурзия в Ерусалим с група туристи, като дори наел гид за Светите места. Отишли на Божи гроб, точно по Великден.

"Беше студено и ветровито, аз треперех не само от студ, но и страх. И аз, и съпругът ми се молихме за някакъв знак, че има надежда. Излязохме от църквата на Божи гроб, вече бе изгряло слънце и точно тогава върху нашата група падна нещо", спомня си тя.

Гидът го вдигнал и подал на българката, която видяла малка фигyрка на Дядо Коледа, който бил част от украсата, сложена още по Рождество около църквата и после забравена. Паднал точно пред краката на Нана, която чакала спасение от рака и тя приела това като знак свише. "Татко ми обожаваше Коледа. След като се върнахме, си дадох сметка, че случката с мен в Ерусалим е станала на 15 март, когато родителите ми са сключили брак. Точно този 15 март започна със студ, но завърши със слънце", разказа преди седмици Нана през сълзи и показа малката коледна играчка за първи път пред зрителите на "На кафе".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вауууииивв

    10 0 Отговор
    А Бог гледа една война където християни убиват християни
  • 2 АБВ

    10 3 Отговор
    Мноооого антипатична личност.Ненавиждам връзкарите
  • 3 Да е жива и здрава

    12 0 Отговор
    Имала е пари да се лекува в Израел за разлика от повечето болни от рак, които умират в България!
  • 4 Дежурният

    13 0 Отговор
    репертоар на тая нагла женица !
  • 5 На мен пък!

    3 9 Отговор
    Ми е симпатична...!Аман от плювалници,които плюят върху всичко,що не е тяхно...
  • 6 защо не

    11 0 Отговор
    споменава нищо за сестра си която си обърка живота да й помага за детето
    ЕГОИСТКА
  • 7 Гост

    8 1 Отговор
    Тая пък коя беше , не с и тази е болна от рак и се хвали ,че се лекувала в Израел. Има пари от богат мъж и се лекува . А тука тези без пари духат супата.
  • 8 радвам се за Нана

    11 1 Отговор
    Браво за упоритостта и. Но с болка си мисля, колко много българи умират от рак, само защото тук, в тази наша държава, няма адекватна медицина. Хората с пари имат шанс, а другите ?!! Политиците ни също, щом се разболеят, тичат в Германия,
    в Израел, в Турция и в още страни, с напреднала медицина. Нямам обяснение , как така и защо, българската медицинска общност не желае да се обучава, да внедрява всичко ново, което са постигнали в света ?!! Постоянно се срещам с напълно безсърдечни , сърдечни лекари; с лекари гастроентерелози, и с други от какви ли не специалности, и повярвайте ми, ще ми се да се кача на Еверест и с пълно гърло да крещя "моля, спасете ни", та дано някой да чуе. Тук всичко е пари, няма съпричастност, няма загриженост, няма желание в лекаря отсреща, да те изслуша дори. Та така......
  • 9 Да се лекува,

    6 3 Отговор
    ама да си мълчи. Писна ми от нея. Само тя ли има рак? Най-добре да заживее при любимите си еврейчета. Хем да ни освободи от досадното си присъствие.