Last news in Fakti

19 Май, 2022 13:14 9 585 18

Скандал след края на "Ергенът": Гергана разказа какво са ѝ причинили останалите

  • гергана стаменова-
  • ергенът-
  • скандал-
  • злоба

Стаменова била изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов

Люти скандали и заплахи срещу най-умната участничка в „Ергенът“.

Сексапилната Гергана Стаменова е брутално изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов във Viber. Това стана ясно от стори, което певицата сподели с последователите си в социалните мрежи.

„И да ме махнете си оставате същите злобита, говоря за 4/5 „мацки“ конкретно! Много ги е яд... изяждат се“ – споделя Гери Стаменова в едно от сторитата си.

Певицата е залята от коментари на верни свои последователи, които се надпреварват да я защитават от нападките на Людмила и Виктория. По думите на Гери профилите на Дениз и Виктория в една от най-влиятелните мрежи са блокирани, благодарение на антифенове, които дотолкова не ги харесват, че са ги докладвали на администратора, пише "Хотнюз".

Въпреки обидата, Гери продължава да е добронамерена и да не напада със злобни коментари нито една от съучастничките си в „Ергенът“.

„Болно ми е, защото с Виктория се познаваме отдавна, работили сме в общ моделски проект и дори се надявах да се сближим още повече в риалити-формата. Нито една лоша дума не съм казала за нея, Дениз или Люси. Очевидно не могат да преглътнат факта, че мен не ме заливат последователите с коментари, за това колко съм злобна. Даже напротив.“ – казва през сълзи Гери.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    26 4 Отговор
    "..срещу най-умната участничка в „Ергенът“"
    Хахахаха, заболя ме корема от смях! 😂
  • 2 Коментар

    25 3 Отговор
    Поредното доказателство, че тези "риалитита" са показателни за нивото на съвременната млада българка!

    Пошлост, сребролюбие и упадък - това са все черти, присъщи на продалите телата си млади момичета!
    А после що мъжете не ги уважавали такива?!
    Ми те самите не се уважават, а чакат някой друг да ги уважава?!

    Типичен евроатлантизъм сър!!!

    Коментиран от #4

  • 3 ......па

    11 1 Отговор
    Участничките не са я махнали.Махна я продукцията.
  • 4 АнтиГост

    26 1 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар":

    Точно тези млади българки са от средите на чалгаропитеците, нямат нищои общо с нормалните българки който учат, правят кариера в полезна сфера, омъжват се, раждат и възпитават деца и не се бутат по риалити формати.Тези тук са извадка на златотърсачките, които искат някой баламурняк с пари да ги издържа.Това не са нормалните българки.
  • 5 Ергенът

    14 0 Отговор
    Людмил от формата,мъж ли е?
    Благодаря много
  • 6 Капитонова

    6 6 Отговор
    Ще ги научим. Гледайте ни в Пайнера с колежката.Вече трябва да ни въртят по Планета тв, мен от началото на юни. Дебютната ми песен ще се казва - Сексапилната
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    8 2 Отговор
    Тази така наречена певица какво блее чалга ,поп , рап или нещо от сорта като шоуто в което е участвала тоест тъпотия и помия .

    Коментиран от #9

  • 9 Капитонова

    4 6 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    С колежката пеем поп фолк. Там сме фурияя. Песента на колежката се казва Ти не си за мен. Вече е по Планета тв.А от началото на юни и мен ще ротират по Планета, вече сме официално част от голямото семейство на Пайнер
  • 10 121

    5 3 Отговор
    От много ум ли е облечена по този начин? Няма ли дрескод,поне малко, да не е на плаж Кабакум,с това грозно горнище,ужас толкова безвкусно.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Капитонова

    2 10 Отговор

    До коментар #10 от "121":

    Никой не ви пита. Хейтърчета Злооо

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Спиро

    0 5 Отговор
    Гери, Гери!
    Как може да съжаляваш, че си "отпаднала" от тази невероятна група???
    Леле, та те дори не знаят колко са зле.
    Ще съжалявам, ако разбера, че Зорница е останала там. Тя беше готина.
  • 16 Фори

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Капитонова":

    Абе пиле, ти и представа си нямаш колко си зле.
    Освен "зло", друго не знаеш ли?
    Направо ме обиди
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост 1716

    2 1 Отговор
    Нямам намерение да обиждам когото и да е, но искам да споделя мнението си. Предаването беше изключително интересно. Имаше много красиви и позитивни моменти, но една от участничките показа свъщност на колко злоба и завист е способен човек. Толкова отрицателни качества не бях виждала събрани в една жена. Да не спираш да обиждаш и да определяш друг като ЗЛО и всъщност да няма реална преценка, че ти си олицетворение не на зло, а нещо в пъти по — ужасно. Самочувствие без каквото и да е покритие, изтъкана от злоба, завист, манипулативност, лицемерие, лошотия и поведение привично на махленка на най — ниско ниво. Потресена съм, че съществуват такива хора и ми жал за тях. Всички тези черти са разрушителни за личността. Предаването показа какви хора съществуват. Ща щастие аз нямам това нещастие да познавам подобно нещо(защото не мога да кажа, че това е жена). Имаше и стойностни жени, които бяха за пример за това какви качества трябва да притежава една истинска жена, а именно — добро сърце, съпричастност, нежност, интелигентност, искрено и мило отношение, толерантност. Стойностни във всяко отношение