Last news in Fakti

20 Май, 2022 13:58 3 641 8

Мъжете НЕ забелязват тези жени. Ето защо...

  • незабележима-
  • жена-
  • мъж-
  • отблъскващи-
  • привлекателни

Според мъжете, намръщените жени са отблъскващи

Мъжете НЕ забелязват тези жени. Ето защо... - 1
Снимка: Shutterstock

Има жени, които мъжете не могат да не забележат. Те оставят траен отпечатък в съзнанието на силния пол и мъжете не могат да ги игнорират и забравят. Има и такива, които просто остават невидими за тях. И много често това няма нищо общо с външния вид, пише lifezone.bg.

Една жена може да бъде незабележима за мъжете не заради небрежен външен вид, а заради послания, които изпраща отвъд физическия си вид.

Ако мъжете обръщаха внимание само на жени с перфектна външност, нямаше да има толкова различни двойки навън. Ако мъжете искат само по-млади жени, жените над 40 години нямаше да бъдат във връзка, нали?

Проблемът не е във външния вид, а в поведението, в нагласите и очакванията. Когато смятате, че мъжете са измамници, които ще ви наранят на всяка цена, инстинктивно отблъсквате и свестните от тях.

Когато смятате, че сте скучни и безинтересни, изглеждате отчаяни и безлични. Не позволявате на никого да ви опознае, защото смятате, че ще го отблъснете.

Когато все още живеете в миналото и преживявате последната раздяла, сте твърде негативни, за да привлечете някого.

Незабележимите жени са убедени, че мъжете са мързеливи и ще се възползват от тях, че ще ги напуснат заради друга. Те слагат всички под общ знаменател и постоянно търсят „доказателства” за твърденията си.

А знаете ли кое прави жената най-незабележима? Това е намръщеното лице, казват представителите на силния пол! Ако сте вечно кисели, намусени и изглеждате така, сякаш носите цялото страдание на света на раменете си, мъжете просто няма да ви забелязват.

Точно обратното прави усмивката и дружелюбното отношение. Позитивното ви отношение ви придава особено очарование. То ви подмладява и кара мъжете да искат да бъдат край вас.

Дори и най-красивата жена бързо може да отегчи един мъж, ако се отнася прекалено сериозно. Чувството за хумор е едно от най-мощните ви оръжия на любовния фронт. Вместо заучени пози и фрази, бъдете естествени и дружелюбни. Това със сигурност работи!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    5 2 Отговор
    Справка, като Вики от Ергенът.
  • 2 Генади

    9 1 Отговор
    Я за тва ди карам с Лили и Деси, изтребвала ми е жена!
  • 3 Чудя се как въобще

    10 0 Отговор
    някога съм ги забелязвал. Голям капан на природата. Когато намалеят функциите на жлезите с вътрешна секреция и всичко изведнъж изчезва.
  • 4 Грозомил

    11 1 Отговор
    Ми аз забелязвама, че тая на снимката е грозна. Външността не е важна само, ако се казваш Гущеров, Пеевски и или си богата бизнесдама.
  • 5 Махмуд

    7 3 Отговор
    Няма незабелязани жени.
    Има хиляди самотни мъже.

    Коментиран от #6

  • 6 Ти като

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Махмуд":

    Си самотен , ние въртим по няколко мадами ! В природата нищо не се губи !
  • 7 Лорд Минчу

    4 1 Отговор
    Сещам се за Людмила на Ергена и направо ме втриса брррр, пу пу пу !
  • 8 Анонимен

    2 0 Отговор
    Дай да се смеем като луди, а мъжете ни тогава навъсени, че жена им глопа дъската. Има сериозни мъже и не желаят половинката им да се кикота, да говори, а да мълпи, а той като турчин да те строява и не ти дава възможност да се изявиш. По принцип красивите момичета преди де, са нещастни, а сегашните и те с тия виснали старци, аджаба дали парите ги прави щастливи. Има жени харесват сериозни, отзивчиви и малко приказливи мъже. Всякакви ги има, иначе животът не би интересен, разнообразен. Бъдете здрави. Аз съм за красотата. Като седне човек на масата да обядва, вечеря, да ви е приятно, а не някой повлекан, повлекана миришеш на пор, ракия, бира, цигари и сие пиянде мъртво пияно и да те пребива от бой до посиняване. Ходи в бракоразводното в съда, за да се уверите, стига делата да не са при закрити врати, както преди татово време.