Last news in Fakti

28 Май, 2022 20:58 3 572 5

Продадоха къщата, вдъхновила хорър хита "Заклинанието", за рекордна сума

  • заклинанието-
  • къща-
  • ферма-
  • ужаси-
  • паранормално-
  • свръхестествено

Имотът е продаден за 1,5 милиона долара

Продадоха къщата, вдъхновила хорър хита "Заклинанието", за рекордна сума - 1
Официален постер

Фермата в Роуд Айлънд, вдъхновила хитовия филм на ужасите "Заклинанието" от 2013 г., е била продадена за над 1,5 милиона долара на купувач от Бостън, предаде Асошиейтед прес.

Къщата от 18 век в Бърилвил е продадена за 1,525 милиона долара, значително над обявената цена от 1,2 милиона долара.

"Това е покупка лично за мен", обясни Жаклин Нунес, която притежава бизнес в областта на недвижимите имоти, пише БТА.

Нунес е купила къщата от семейна двойка, която предлагала нощувки във фермата за любители на свръхестествените усещания. Новата собственичка съобщи, че планира да продължи този бизнес, а предишните притежатели ще участват в него и занапред.

Гостите ще могат да провеждат среднощни паранормални изследвания или да се включват в обиколки на къщата денем, предвиждат се и излъчвания на живо.

Филмът "Заклинанието" не е заснет в същата къща, но необяснимите и страховити преживявания на семейство Перон от 70-те години на миналия век вдъхновяват сценария на лентата, която дава началото на цял франчайз, който се оказва ужасно успешен. Основните звезди в поредицата са демонолозите Ед и Лорейн Уорън, които обикалят цяла Америка в търсене на свръхестествени създания и помагат на хората да се отърват от такива.

Нунес не се страхува от новия си имот и не вярва, че в него се крие зла енергия.

"С нетърпение очаквам да преживея неща в къщата", каза тя.

Междувременно Андреа Перон - жената, която живее в къщата, когато ужасяващите преживявания през 70-те се случват, казва пред "Уол Стрий Джърнал", че къщата сама е избрала новия си собственик. "Вярвам, че къщата е избрала Жаклин, както избра и нас. Иска нейната светлина."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    3 2 Отговор
    И къде е "рекорда" и защо е рекорд? Какъв е този рекорд?
  • 2 БъззЗззз 🐝

    4 5 Отговор
    Хипер луда идея тази къща е портал или е обладана от много силен демон дори и Заг Беганс от предаването Ghost Adventures беше три седмици болен и екипа му които имаха късмета да влязат в къщата.Който се интересува има доста информация.Дано да познават специален свещеник и е наблизо в случай на спешност 😉шега с такива работи не бива!
  • 3 2452

    2 2 Отговор
    американски глупости за Мустафата
  • 4 Кломба

    6 1 Отговор
    За 1 милион и 500 хиляди долара ще си построя замък вместо да купувам тази колиба
  • 5 Уса

    2 2 Отговор
    Нагледал съм се на техните простотии време е да се връщам в България