Last news in Fakti

30 Май, 2022 11:58 3 354 6

Том Круз показа невиждана каскада в новата "Мисията невъзможна" (ВИДЕО)

  • том круз-
  • каскада-
  • каскадьор-
  • мисията невъзможна-
  • екшън

След успеха на "Топ Гън: Маверик", Том Круз ще се появи в още една емблематична лента, която се очаква да покори боксофиса

Том Круз показа невиждана каскада в новата "Мисията невъзможна" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Том Круз не си поплюва, а пълни афиша с култови заглавия и тази година, и е помислил и за 2023-а. След като вече обира овации за "Топ Гън: Маверик", излезе и новината и трейлърът да старта на "Мисията невъзможна" догодина.

В най-новия филм от изключителната поредица, белязала завинаги не само шпионския екшън жанр, но и развлекателното кино като цяло, миналото се завръща и поставя Итън Хънт пред дилема със смъртоносни последици - дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши, кой ще контролира истината и представата за "добро и лошо" за векове наред. Залогът е самото бъдеще!

Един от кралете на каскадите в Холивуд -Том Круз отново се завръща в една от най-емблематичните си роли - на агент Итън Хънт, а първият впечатляващ трейлър на "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" само загатва за невероятната динамика, забележителните локации и емблематичните за франчайза експлозивен екшън и изпълнените лично от Круз спиращи дъха каскади, които очакват зрителите в кината през лятото на 2023 г. Трейлърът също така обещава и интересна и напрегната история, в центъра на която е мистерия, дълбоко свързана с миналото на Хънт и предишните му незабравими невъзможни мисии, предава life.dir.bg.

"Мисията невъзможна" е поредица, която е истинска рядкост в Холивуд - всяка следваща част е по-добра и по-успешна от предишните и по всичко изглежда, че новата няма да е изключение от правилото. Режисьор и сценарист отново е архитектът на предишните два филма "Мисията невъзможна: Престъпна нация" и "Мисията невъзможна: Разпад" Кристофър МакКуори, който заедно с Том Круз продължава да залага на аналоговия подход към заснемането и разказването на истории, създадени само и единствено с мисълта за големия екран.

Наред с Том Круз, в актьорския състав на новия филм правят завръщане и ветераните Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черсни, в ролята на бившият директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж.

Към тях се присъединяват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид и др.

Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли. Предвидено е филмът да тръгне в кината на 14 юли 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    2 1 Отговор
    С руски самолет нали
  • 2 Ха Ха

    3 4 Отговор
    холивудски дендъри......и анаболни манекени....рабмбовци ! Кой ги гледа ...тия?

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Теле

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Глупавите сороси
  • 4 честен ционист

    0 1 Отговор
    Бе вие чувате ли се въобще? Тоя дедка да прави такива каскади..? Отдавна си има Deep Fake с който снимат всички филми с каскади. Бай Круз се снима само в сцените, де пие кафе и пердаши героинята.

  • 5 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Абе гледаш гледаш ама се правиш
  • 6 0987

    0 0 Отговор
    Сигурно е правил кълбета. Две напред и едно назад.