1 Юни, 2022 08:44 3 792 0

Брадли Купър е неузнаваем

  • брадли купър-
  • netflix-
  • маестро

В ролята на остаряващия композитор Ленард Бърнстейн в „Маестро“

Брадли Купър е неузнаваем - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако не разпознаете белокосия мъж с очила, който пуши цигара на тези рекламни снимки, няма да бъде учудващо. Изглежда важен, но ви е бегло познат - като отдавна изгубен чичо или стареца, който играе шах всеки ден в парка.

Това е актьорът Брадли Купър - под пластове грим - в ролята на остаряващия композитор Ленард Бърнстейн в „Маестро“, биографичен филм, който в момента се снима за Netflix, пише CNN, цитиран от vesti.bg.

Netflix публикува снимките в своя Twitter акаунт и това доведе до много коментари.

„Той дори има бели косми по ръцете! Толкова внимание към детайла! Който и да е гримьорът на този филм, трябва да спечели някоя голяма награда“, написа един потребител.

47-годишният Купър също е режисьор на филма. В него участват Кери Мълиган като съпругата на Бърнстейн - Фелисия Монтеалегре, и Джеръми Стронг, най-известен с ролята си на Кендъл Рой в телевизионния сериал на HBO "Наследници".

Рекламните снимки също показват Купър като по-млад Бърнстейн, смеещ се с Кери Мълиган в ролята на Фелисия Монтеалегре.

Легенда в света на музикалния театър, Бърнстейн беше най-известен с композирането на музиката за "Уестсайдска история", шоуто на Бродуей от 1957 г., което доведе до направата на филма от 1961 г. и скорошния римейк на Стивън Спилбърг. Той умира през 1990 г. на 72-годишна възраст.

Все още не се знае много за „Маестро“, който трябва да излезе през 2023 г. Засега се знае, че става дума за „сложната любовна история на Леонард и Фелисия - история, която обхваща повече от 30 години – от времето, когато се срещнали през 1946 г."

Добре познатите ни Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе са част от продуцентите на филма.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА