Last news in Fakti

2 Юни, 2022 11:02 5 612 4

Първи коментари на Джони и Амбър след края на делото

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • дело-
  • край-
  • реакции-
  • коментари

Журито застана на страната на Джони Деп и отсъди, че трябва да му бъдат платени общо 15 милиона долара за нанесените щети върху психиката, живота и кариерата му

Първи коментари на Джони и Амбър след края на делото - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Късно снощи стана ясно, че Джони Деп печели делото срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. Според решението на съда Хърд трябва да плати общо $15 млн. на бившия си съпруг, а тя на свой ред ще получи $2 млн. Ето как реагираха бившите съпрузи след края на делото. И двамата използваха социалните мрежи, за да се обърнат към своите поддръжници и фенове.

„Преди шест години моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, както и животът на хората, които много, много години ме подкрепяха и вярваха в мен, бяха завинаги променени. Само за един миг."

Това заяви в свое изявление Джони Деп минути след като осъди за клевета бившата си съпруга Амбър Хърд. Актьорът не присъстваше в съда. По време на обявяването на съдебното решение, Деп бе в Англия, където се занимава с музика и участва в няколко концерта.

Джони Деп заявява още, че срещу него са били отправени изключително тежки криминални обвинения, които са обиколили бързо целия свят, без той да получи възможност да ги опровергае. Това е засегнало целия му живот, както и неговата кариера.

"Бях твърдо решен да търсят правата си в съда, въпреки, че знаех огромната цена, която това ще ми коства. И, че животът ми ще се превърне в спектакъл. Но, трябваше да преследвам истината в името на децата ми. Дължах истината на децата си и на всички онези, които ме подкрепяха през цялото време", се казва още в изявлението на актьора.

„Най-доброто тепърва предстои и най-накрая започвам нова глава. Истината никога не загива."

„Veritas numquam perit", завършва Джони Деп.

Публикация, споделена от Johnny Depp (@johnnydepp)

„Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства се оказа недостатъчна, за да се противопоставя на непропорционалната сила и влияние на бившия ми съпруг.", написа от своя страна Амбър Хърд в Инстаграм, след като чу решението на журито.

"Още повече съм разочарована от това какво означава тази присъда за други жени. Това е неуспех. Той връща часовника назад към времето, когато една жена, която се изправя и говори, може да бъде публично засрамена и унижена. Това отхвърля идеята, че насилието срещу жени трябва да се приема сериозно", се казва още в изявлението на актрисата.

"Вярвам, че адвокатите на Джони успяха да накарат журито да пренебрегне ключовия въпрос за свободата на словото и да игнорира доказателства, които бяха толкова убедителни, че спечелихме в Обединеното кралство. Съжалявам, че загубих този случай. Но още по-тъжна съм, че изглежда загубих правото, което мислех, че имам като американец – да говоря свободно и открито”, завършва Амбър Хърд.

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard)

Масовата подкрепа през последните седмици бе за Джони Деп, както от феновете на звездата, така и от негови колеги, приятели и дори бивши партньорки, които се изказваха единствено ласкаво за поведението на Деп като джентълмен. Реакциите на общността са видими и в социалните мрежи. Докато всеки фен и последовател на Деп може да оставя коментари под публикацията му в социалните мрежи, Амбър Хърд е ограничила тази опция и в момента под нейното изявление има едва 5 коментара.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на Джони

    62 2 Отговор
    Нежният пол явно си мислим че може да манипулира всички около себе си. Предполагам че всеки истински мъж е усетил този факт. За тези които са под чехъл няма смисъл да говорим.
  • 2 Малиий

    46 3 Отговор
    Браво на съдията отсъдил в полза на Деп.Трябва да се даде урок и не само той на златотъсачките "феминистки" .Жалко ,че на много мъже репутацията беше опетнена и те побързаха да решат въпроса извън съдебно.
  • 3 ми ту ту ру ту

    36 1 Отговор
    Добре е че една митутурутка се наигра!
    Това е послание, към останалите търсачки на лесни пари и слава, че не винаги номера минава въпреки използваната от тях непропорционална съдебна агресия и сила, към жертвите мъже!
  • 4 Гост

    14 1 Отговор
    Трябва да започне правна кампания срещу златотърсачките. Това дело ще се ползва като прецедент за много други. Тяхната система го позволява, за разлика от нашата.