5 Юни, 2022 10:38 2 956 3

Днес е най-добре да не говорите много

  • мълчание-
  • говорене-
  • астрология-
  • хороскоп

Практиката на мълчанието е много полезно през този период, защото ще даде прекрасна почивка на нервната ви система

Днес е най-добре да не говорите много - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Лъв до 09:23ч на 6 юни

Луната в Лъв способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени, но и податливи на ласкателства. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. Не се скъпете на добри думи, правете комплименти. Всеки обича да бъде похвален. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, на това как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 7 лунен ден от 10:43ч на 5 юни до 11:48ч на 6 юни

Днес не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Хубаво е да се произнасят молитви, тъй като днес имат голяма сила. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко може да се сбъдне. Особено опасно е да се лъже в този ден.

7 лунен ден е отреден за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Провокативен ден. Може би ще бъдете провокирани да слушате клюки, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е много полезна в този период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система. Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий.

Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето. Ето защо четете и изговаряйте словесни формули за успех и късмет, подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Днес не трябва да се яде пилешко и яйца, както и продукти, които ги съдържат: макарони, спагети и тестени изделия. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден отново трябва да е нежен. Нужно е да говорите само нежни и мили думи. Помнете, че сега силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на партньора си.

Подстригване - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се прави медитация. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха и да пречисти аурата ви.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 0 Отговор
    Ние тука ум ите затова само пишем
  • 2 Реалиста

    6 0 Отговор
    Не само днес. Никога не говорете много. Повече слушайте какво се говори. Вие мълчете и няма да съжалявате.
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Миче, Миче, горко ще се каеш! Спри с тези зодии!