Last news in Fakti

6 Юни, 2022 10:59 11 881 3

Филип Буков проговори за участието в "Ергенът" 2 (ВИДЕО)

  • филип буков-
  • актьор-
  • ергенът-
  • участие-
  • риалити

Актьорът е категоричен, че само за да се сдобие с повече слава, не би влязъл в риалити предаване

Актьорът Филип Буков не потвърди, но и не отрече, че именно той ще бъде новата звезда в риалити шоуто „Ергенът“. В последните седмици се говори усилено, че 27-годишният левент ще наследи Виктор Стоянов като най-искания мъж в България. В подкаста „Фактор“ обаче звездата от сериалите „Откраднат живот“ и Татковци“ се изказа дипломатично на въпрос дали той ще бъде новият „Ерген“.

„Дори и да бях аз, нямаше как да кажа. Този слух тръгна още по време на шоуто и мои приятели казваха: „Ей, ти си идеален. Сега си сам, как пък не се сетиха теб да те извикат?“. И от такива шеги, после се майтапихме в Инстаграм и оттам тръгна цялата работа“, коментира Филип Буков.

„Аз не съм против да участвам в подобен род предавания, но не съм и на всяка цена. Защото моята професия е актьор. Аз така или иначе ще съм свързан тясно с телевизията и ще се показвам пред хората, било то на театралната сцена или на някое друго събитие. Нямам тази целеустременост да стана известен на всяка цена. За мен по-важно е да бъда известен с професията и с това, което правя. И то сред моята гилдия. И след това ако придобия някаква слава, е добре дошло.

Риалититата донякъде са готини, защото ти оставя спомен за цял живот. Остават ти приятелства. Това, което ме притеснява, е как се монтира, как се манипулира и как се поставят хора във форсмажорни обстоятелства. Когато си в казармени условия, ти се променя мисленето, променя ти се светогледа. Защото си между тези четири стени или в „Ергенът“ между 22 жени. И извадено от контекста и монтирано може да изглежда много добре, но всъщност да не е така. Но иначе като предизвикателство и спортна злоба, бих се пуснал на нещо. Да си пробвам търпението и нервите.

Гледал съм тези риалити с оцеляването и с игрите, но там ми се струват издевателство над тялото. Бих участвал, ако два месеца нямам какво да правя. Ако два месеца нямам професионален ангажимент. Но в крайна сметка всичко опира накрая до пари. Ако ти предложат една добра сума да участваш в риалити и в тези два месеца няма да изкараш повече, да. Но ей така…не, не. Аз не подскачам да ставам известен“, категоричен бе Филип Буков.

Цялото участие на Филип Буков в подкаста „Фактор“:


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    6 0 Отговор
    Как би изглеждало това момче за ерген? Ако го изберат си е чиста подигравка с жените!
  • 2 Тоеа

    6 0 Отговор
    нещо от мъжки пол ли е?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.