Last news in Fakti

8 Юни, 2022 15:29 5 034 6

Горещата Андреа от Hell's Kitchen показа сексапилните си приятелки (ВИДЕО)

  • андреа аксе-
  • кухнята на ада-
  • кулинар-
  • момичета-
  • приятелки

Видеото на кулинарката и красивите ѝ приятелки породи куп въпроси, най-вече от заинтересовани господа

Холандката, която се опита да покори българския ефир е секси, готви изкусно, можеш да се разбереш с нея на български, а на всичкото отгоре e супер земна и естествена. Така описват Андреа Аксе, чиято звезда изгря с участието ѝ в последния сезон на Hell's Kitchen.

Колоритната мацка, по която въздишаха не малко български мъже по време на излъчването на "Кухнята на ада", сега готви нов проект с Ники, с когото си станаха доста близки, но за момента двамата не издават подробности около работата им.


Докато чакаме за повече информация, Андреа постна кратко видео, на което е в компанията на две от най-добрите си приятелки. "Приятелки завинаги", пише към клипчето си нидерландката. Последователите на Андреа обаче са обърнали специално внимание на нейните приятелки, за които трябва да се отбележи, че са доста симпатични.

Тъмнокосата мацка се казва Шърли и е бъдещ татуист, а през август ще стане мама за първи път. За съжаление на мъжкия пол Шърли е отдавна заета. Блондинката пък носи интересното име Нинон, също луда фенка на татусите. Самата Андреа има доста татуировки по себе си с различна история и послание, но кулинарката не говори много за тях. Очевидно е обаче, че между трите има истинско приятелство и доста общи интереси, пише Vbox7.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    7 1 Отговор
    Ам! Ще ви изпапкам!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 завод

    4 7 Отговор
    Татуирани мацки. Бърррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр!Гнусъ!

    Коментиран от #4

  • 4 Аз пък искам

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "завод":

    Татуирани пиленца
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 кУмУнист

    2 5 Отговор
    Айде само да не е гореща, по и върви затлъстяла с раздармуцано и свръх напудрено лице. Малко си вдигнете критериите за красиви жени, че по улиците вече се разкарват момичета с огромни задни части и 5 пъти по голямо самочувствие, че го има това ремарка зад нея и крайа/балдъри по големи и яки от далекопроводен стълб.