Last news in Fakti

9 Юни, 2022 10:45 4 726 8

Разплака ли се принц Хари, когато се върна в Монтесито?

  • принц хари и меган маркъл-
  • монтесито-
  • великобритания-
  • платинен юбилей-
  • елизабет ii-
  • плака

Запознати подозират, че Хари страда от цялата тази ротация на живота му на съвсем различни градуси

Разплака ли се принц Хари, когато се върна в Монтесито? - 1
Снимка: БГНЕС

Принц Хари бил забелязан да бърше очите си, когато се прибирал в дома си в Монтесито след кратката визита в родината му Великобритания за платинения юбилей на баба му кралица Елизбает Втора, твърдят запознати. Това даде повод за предположения, че е плакал.

Хари и Меган Маркъл не изглеждаха в добро настроение на летището в Санта Барбара, когато се върнаха в Калифорния, след като бяха ледено посрещнати от брат му, принц Уилям, който даже не присъства на първия рожден ден на племенницата си Лилибет, пише "Radar online", цитира life.dir.bg.

Запознати подозират, че Хари страда от цялата тази ротация на живота му на съвсем различни градуси. Той вече е в графата "роднина втора линия", след като с Меган захвърлиха титлите си и напуснаха кралското семейство, за да живеят в САЩ. А отхвърлянето на маслиновата клонка от Уилям, съвсем го съкрушило. На Хари му липсва животът на кралска особа, отбеляза и "Експрес".

"Daily Mirror" съобщава, че специалисти по четене на устни са разкрили как Меган го утешава по време на благодарствената служба за Нейно Величество в катедралата "Сейнт Пол", с думите: "Всичко ще бъде наред".

Кралският експерт Ингрид Сюард разказа, че подредбата на местата в "Сейнт Пол" е имала за цел да попречи на принц Хари и принц Уилям да се изправят лице в лице.

Ингрид каза пред "Fabulous": "Извинението беше, че херцозите на Съсекс вече не са официално членове на фамилията и трябваше да заемат буквално задните места". От двореца не искали да има снимки, които да разкрият някаква вражда между братята. "На Хари му е трудно да преглътне, че вече е "кралски член от втория ред", казва още тя.

Двойките бяха от противоположните страни в катедралата - докато Кейт и Уилям седяха на първия ред с принц Чарлз и Камила, Хари и Меган бяха до братовчедките си принцеси Юджийн и Беатрис и съпрузите им Джак Бруксбанк и Едоардо Мапели Моци.

Кралският експерт Ричард Кей твърди, че подредбата на местата показва "публичната реалност" на плъзгането на Хари надолу по кралския ред, и така "истинските звезди на шоуто" били Чарлз, Уилям и Кейт.

Хари и Меган поканиха Уилям, Кейт и трите им деца да се присъединят към тях за партито за рождения ден на Лилибет във "Frogmore Cottage", в Уиндзор, в събота в опит да оставят драмата зад гърба си.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж обаче отказаха.

Хари и Меган напуснаха Лондон, без да прекарат никакво самостоятелно време с Уилям и съпругата му - нито пък децата им, Арчи и Лили, се видяха с братовчедите си, съобщи "Page Six".

В крайна сметка истински звезди на този празник бяха по едно дете от всеки брат - Луи на Уилям с палавото си поведение, и Лилибет, която за първи път показаха пред публика и стана на една годинка. Жалко, че дори такава сладурана и големият ѝ повод, не успяха да стопят леда между братята.

Припомняме, че разривът в отношенията настъпи след интервю пред Опра, което Хари и Меган дадоха преди две години и намекнаха, че в двореца има расизъм спрямо нея.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хихата

    15 1 Отговор
    Беше ясно, че в един момент Хари горчиво ще съжалява за избора си. Не трябваше да подкрепя златотърсачката след като тя изля такава помия върху кралското семейство. Какво отношение да очаква от очернените си роднини?
  • 4 Развод ми дай

    14 0 Отговор
    До пет години ще има развод.
  • 5 Синан

    14 0 Отговор
    Тъжно, един мъж, който не може да контролира жена си и същата му прави само мизерии с големи последици.
  • 6 кирчо

    17 0 Отговор
    Той плаче, но ромката се усмихва лукаво!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Вергина

    4 3 Отговор
    Гръм в "рая" има още отпреди развода на Чарлс и Даяна. Казваше се Камила и никой не подозираше как ще деградира ситуацията. Смъртта на Даяна със съмнителни обстоятелства само е наляла още масло в огъня. Уилям явно е повече конформист по характер, освен това има интерес да пази поведение като престолонаследник. Хари явно си има травми и не успява да ги тушира достатъчно. Жените и на двамата вероятно още повече са нагнетили ситуацията, ако не с друго, то с типичната женска конкуренция. Роднини или не, старите неразрешени проблеми ще се решат с раздяла. Кралицата беше решила да замитат до последно, но не се получи. Друго разрешение е да върнат чрез интриги Хари като преди това го разведат, разбира се. Гледайки липсата на лицемерие у него обаче, ще получат външен облик на Хари с друг човек отвътре, неясно с какви намерения. Според мен за самия Хари е по-добре да запази семейството си, там може да бъде себе си спокойно. Но за хората с власт и пари често съществува илюзията, че им е разрешено да играят ролята на Господ. Не съм оптимист, жал ми е, струва ми се, че Хари в някаква степен ще повтори съдбата на Даяна, дано в лек вариант.