Last news in Fakti

10 Юни, 2022 11:33 7 605 6

Анджелина Джоли: Обвиненията на Брад са лъжа

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • обвинения-
  • дело

Ожесточената съдебна битка на бившите съпрузи продължава

Анджелина Джоли: Обвиненията на Брад са лъжа - 1
Снимкa: БГНЕС

Холивудската звезда Анджелина Джоли реагира на новото съдебно производство и на обвиненията на Брад Пит, че има "лоши намерения". Преди няколко дни адвокатите на Брад Пит разкриха желанието му да съди Анджелина Джоли за замъка Миравал - винарско имение, което принадлежи на двойката от 2008 г., пише NOVA.

58-годишният актьор обвинява бившата си съпруга, че без негово съгласие е продала акциите му на компанията Tenute Del Mondo, собственост на производителя на водка Юрий Шефлер. В съдебните документи той твърди, че майката на децата му умишлено се е опитала да му "навреди, като продаде акциите му във винарската компания".

Джоли отговори на тези обвинения чрез говорител. "След събитията, които накараха г-жа Джоли да подаде молба за развод, и годините, през които тя се грижеше за децата им, г-жа Джоли и децата не можаха да се върнат в имота и тя взе трудното решение да продаде дяловете си в бизнеса", каза той пред списание "People".

"След като направи многобройни предложения на бившия си съпруг и след като знаеше, че бизнесът ще бъде наследен от децата им, тя намери бизнес партньор с опит в алкохолната индустрия", допълни той.

Говорителят определи обвиненията на Брад Пит като "лъжи" и подчерта, че е "жалко, че след като тя напусна бизнеса правилно и законно, г-н Пит я забърка в множество съдебни дела". Правната битка далеч не е приключила.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъ

    21 1 Отговор
    "58-годишният актьор обвинява бившата си съпруга, че без негово съгласие е продала акциите му"

    "..тя взе трудното решение да продаде дяловете си в бизнеса"

    "След като направи многобройни предложения на бившия си съпруг и след като знаеше, че бизнесът ще бъде наследен от децата им, тя намери бизнес партньор с опит в алкохолната индустрия",

    Някой разбра ли нещо !?!??
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 3264

    13 0 Отговор
    това чифтокопитно кога ще го осъди Брат
  • 4 Юсуф

    2 0 Отговор
    Двойка мечта.
  • 5 Ела

    2 0 Отговор
    Напомня ми на Емили - булката труп.
  • 6 Гост

    2 1 Отговор
    Време е златотърсачките да почнат да си плащат за всичко.