Last news in Fakti

12 Юни, 2022 18:10 14 526 35

Класация на най-истеричните жени в Зодиака

  • зодии-
  • истерични-
  • класация

Астролозите направиха класация на „истерията“ на зодиите, която разкрива доста неща за характера на зодиакалните знаци

Класация на най-истеричните жени в Зодиака - 1
Снимкa: Shutterstock

Обичате да правите слон от мухата, но не можете да разберете защо? Труден партньор, промяна на времето, проблеми в работата? Причините могат да бъдат безкрайно много. И също така да са свързани с вашия зодиакален знак? Астролозите направиха класация на „истерията“ на зодиите, която разкрива доста неща за характера на зодиакалните знаци. Кой е истерик номер 1 и кой е най-кротък? Предстои да разберем сега.

12 - Скорпион

Вероятно ще се изненадате, но най-страстните и понякога егоистични жени Скорпион са абсолютно спокойни в критични ситуации и отлично се контролират. Истериите не са за тях. Те са толкова мъдри и спокойно способни да настроят мъжа на правилната вълна, за да го направят „годен“ себе си, че нямат равни в това. Дали успяват винаги? Е, едва ли. Но пък браво за умението!

11 - Рак

Прагматици по природа, жените Рак първо разсъждава, а след това действат. Те ни си позволяват току-така да пуснат чувствата си навън. Раците са отлични психолози, способни да "четат" другите като разтворени книги и да усещат перфектно техните емоции. Обикновено жените Рак не изпадат на гняв и истерия, тъй като отлично знаят как да манипулират мъжете. Ако се наложи, дамата ще прояви търпение и смирение, без излишни емоции. За да извадите тази жена „извън релси“, трябва доста да се потрудите.

10 - Близнаци

По природа Близнаците са спокойни натури, но едно-единствено нещо може да ги вбеси и докара до състояние, в което не знаят какво правят. Това е посегателство върху свободата им. Всеки натиск и ограничаване на действията от страна на мъжа може да доведе жената Близнаци до ярост, която, между другото, се проявява по много странен начин сред представителите на този знак. Дамите стават напълно безразлични към партньора си.

9 - Дева

Вместо истерии, перфекционистите по природа предпочитат конструктивен диалог, който могат да водят дълго и досадно. Ще говорят колкото трябва, без да пускат партньора си, докато не бъдат изяснени всички точки. Ето защо мъжете, умиращи от скука в такъв разговор, започват да проявяват раздразнителност и агресия, а това вече е в състояние истински да вбеси Девата. Искате ли да я докарате до истерия? Това е начинът.

8 - Козирог

Истериите на Козирога са чести, но почти винаги са оправдани. Не става дума за обикновен скандал, а опит да се предаде на партньора нещо, което той все още не е възприел, когато му е казано по спокоен начин. Скандалите на жената Козирог следва да се тълкуват по-скоро като вик за помощ. Дамата прибягва до тях само когато не може сама да се справи със стреса и проблемите и се нуждае от подкрепа. Тоест, това е вид проява на нервен срив и следователно е доста сериозна причина мъжът да се задълбочи в проблема.

7 - Риби

Не може да се каже, че Рибите обичат истериите, но не можете да ги наречете и спокоен знак. Попадат в „златната среда“. По принцип жената Риби ще се кара само когато не чувства подкрепа и разбиране от мъжа до себе си. И понеже е страхотен манипулатор, тя може да доведе него до истерия. Ето защо в отношенията с Рибите доста често се случват сочни скандали, съпроводени с чупене на чинии, замеряне на мъжа с предмети и още подобни неща.

6 - Везни

Везните, противно на общоприетото схващане за тяхната уравновесеност, обичат да правят скандали превантивно - както се казва, мъжът да не се отпуска твърде много. Жените Везни обичат да учат другите и да се изживяват като модел за подражание, а истерията им е просто начин да привлекат вниманието към собствената си личност. Слабите мъже определено нямат място до такива дами. Бягайте и не се обръщайте назад!

5 - Овен

Жената Овен има още „по-лоша“ причина за истериите си - за да не омръзва на мъжа до нея. Скандалът за Овена е просто още една форма на забавление. Рядко се случва да е провокирана от някакво сериозно основание. Ако Овните наистина имат сериозни проблеми, те си ги решават със здрав разум и студено изчисление, а не с емоциите си.

4 - Стрелец

Бурната фантазия е основната причина за скандали в семейството на жените Стрелец . А дали има нещо вярно в основанието им за сръдня, това изобщо, ама изобщо не е тяхна грижа. Единственото нещо, което може да спаси мъжа в такава връзка, е жената Стрелец да се разсее навън – да практикува някакво хоби, да предприеме пътуване, да си купи нещо, което ще я зарадва. Само тогава няма да ѝ е до кавги.

3 - Лъв

Жените Лъв са невероятно избухливи. Но проблемът е, че гордостта им пречи, замъглява преценката и така те никога не си признават, че са сгрешили. По-лесно им е да вдигнат нов скандал, доказвайки своята правота, дори и да разбират абсурда на подобно изпълнение. А във своя гняв и истерия, Лъвиците са ужасни - те са готови да наранят, да изрекат сто и една лъжи, абсолютно не това, което наистина мислят, само и само да закачат партньора си и да го обидят.

2 - Водолей

Ах, тези емоционални Водолеи! Жените Водолей се нуждаят от постоянно подхранване в емоционално отношение. И ако не получават положителни емоции, тогава ще вдигат такива скандали, че Бог да ви е на помощ.

1 - Телец

Причината за постоянните истерии, които извеждат Телеца като номер 1 в този незавиден рейтинг, е ревността. Те ужасно ревнуват партньора си винаги и навсякъде, „от всичко, което се движи“. И за да насочат вниманието към себе си, са способни, без да им мигне окото, да ридаят, да се преструват, че умират и дори да припаднат, за да засилят ефекта. Но това състояние на нещата не трябва да се приема сериозно. Мъжете просто трябва да приемат тези дами такива и да ги обичат заради това, което са!

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    9 5 Отговор
    козирок е моята мумия не се тарпи затова ходя на чуждо а много пати когато имам пари си плаштам на други жени
  • 2 Ехото...

    16 4 Отговор
    Не знам дали е достоверно , защото една от най проклетите жени , които съм срещал , беше рак !

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Брендилия

    5 10 Отговор
    Вярно за Овен, решават проблемите си със здрав разум🙂...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хм.....

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Брендилия":

    На тебе , ако ти сложа каска , ще помогне ли за нещо ?

    Коментиран от #7

  • 7 Брендилия

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хм.....":

    Че дигне сръбската армия 🤭незнайно накъде ?! 1-ва България е рано, Стара планина от къде започва ?

    Коментиран от #8

  • 8 Хм.....

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Брендилия":

    Зависи , от коя страна я подкарате..... планината !

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Не си срещал

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ехото...":

    Сиг.анка Лъв. Лъже и клевети без да й мигне окото, само защото се чувствала онеправдана, че е необразована и всички висшисти край нея две пари не стрували.Даже й децата си намесва в клеветите. Комшии и роднини още се.чудят как българин се е оженил за това нещо, ама търпи си човекът, щото ако я натири, отиде му половината от това, дето цял живот е.спечелил, а за оная все читава работа няма. Та всеки според.впечатленията си.

    Коментиран от #11

  • 10 Брендилия

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хм.....":

    Има 2 вида македонци - сръбски-българи и гръцки-циганье. Аз съм по майка черногорка татарка, родена на п-в Крим, пратена на Балкански п-в България, българка ми пише в документа. Решавай!!!

    Коментиран от #13

  • 11 Ехото...

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Не си срещал":

    Хахаха !!! Сега ще ни низвергнат , но с един щрих описахте половината от жените , независимо от зодиите ! Но , заради истината , да благодарим за другата половина , защото има и свестни жени все още !
  • 12 Брендилия

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хм.....":

    Ако ти си МЪЖ, аз съм твоята охрана ПОДЧИНЕНА на теб. Мъжът е задължително да е мъжкар,дори и жената да е по-силна умствено. Това ще рече,че Природата-първичния силен физически мъжкар се е слял с жена-умствено силна. Разбра ли ме ?🙂
  • 13 Хм.....

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Брендилия":

    Хич не съм от плашливите ! Само да ми до паднеш ! Ама , запри се малко , че седнах , защото не се стои прав от смях , с твоите лафове !

    Коментиран от #14

  • 14 Брендилия

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хм.....":

    Ау, ой...🤭🤭🤭 за лафовете, семките от топките са виновни🤭

    Коментиран от #15

  • 15 Хм.....

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Брендилия":

    Пак ме напрягаш интелектуално ! Чудя се сега , какви семки , от какви топки ! И не смея да си изкажа предположението !

    Коментиран от #16

  • 16 Брендилия

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хм.....":

    Е, къде ще го вкараш предположението ? Има детайли, тънкости, синхрон и любов🙂

    Коментиран от #17

  • 17 Хм.....

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Брендилия":

    Предположението , може да бъде разгледано , и вкарано от различни ъгли ! Важното е , аргументите да са твърди ! И да имат тежест !

    Коментиран от #18

  • 18 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Хм.....":

    Разбрах🙂...

    Коментиран от #19

  • 19 Хм.....

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "Брендилия":

    Кажи и на мене , тогава ! Не бъди скръндза ! Аз често не разбирам какво казвам , откакто завърших седмото висшУ !

    Коментиран от #20

  • 20 Брендилия

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Хм.....":

    11 е числото на Бог. 7 е число свързано с България, а 8 е числото на безкрая... Аз съм със средно спец.

    Коментиран от #21

  • 21 Хм.....

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Брендилия":

    11 показва еднаквостта на божествената , и човешка природа на нашият Спасител - Иисус Христос ! 7 е числото на България , защото е създадена през седми век ( официално ) ! А осем е числото на безкрайността , защото , като го ритнеш , и падне , наподобява знака за безкрайност ! Това ли е ?!

    Коментиран от #23

  • 22 туу микро туу софт

    3 3 Отговор
    Най-верният хороскоп: каквото почукало, това се обадило.
  • 23 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хм.....":

    Да поговорим за 7… "7-те Царства" исторически термин, държави с българи! Тук имаме свято място и допускам, че в основите има документ изясняващ тези 7 царства. 11 е число на Вселената, а 22 на зодиакалните домове в зодиакални съзвездия. Ето защо зодии и асцендент и не са глупост, а пряко свързани с човека. 8 вече е математика-точна наука с числа... и полегнало символизира безкрая. Еменския каньон (каньони в САЩ) е място,което искам да посетя,но нямам възможност.

    Коментиран от #24

  • 24 Хм.....

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Брендилия":

    Всъщност , 11 и 22 са така наречените велики числа в нумерологията , и единствено те не се сборуват ! А изрази , като седем царства , седем морета , седем години любов , и подобни , идват от кабалата , където седем е свещено число ! Но , тя се изучава само от мъже , сигурно затова не сте се сетила ! Математика също открива тайни !

    Коментиран от #25

  • 25 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Хм.....":

    или Ефросина, аз и Вие сме математика ако датата Ви е 22.11. Тук няма да пиша, че дълго за обяснение.

    Коментиран от #26

  • 26 Хм.....

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Брендилия":

    Няма значение ! Аз ви разбирам ! Имам усещането , че знаеме повече , отколкото показваме !

    Коментиран от #27, #29

  • 27 Брендилия

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Хм.....":

    Странно ! И аз имам същото усещане.

    Коментиран от #28

  • 28 Хм.....

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Брендилия":

    Още Сократ го е казал ! Когато знаеш много , знаеш , и че много не знаеш ! Сигурно затова умните са предпазливи , а глупаците бързат да кажат някоя щуротия ! Когато попадна на висок интелект , винаги ми е удоволствие да общувам с него !
  • 29 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Хм.....":

    Кажи какво искаш да знаеш ? Може и да знам отговора

    Коментиран от #30

  • 30 Хм.....

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Брендилия":

    Добре ! Ще те попитам за отговора на вечния човешки въпрос ! Какъв е смисълът на живота ?!

    Коментиран от #31

  • 31 Брендилия

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Хм.....":

    Духовно израстване на личността - добродетелите в човека го издигат. Ние се прераждаме, както знаеш. В отношенията мъж-жена е любовта - градивната съставка на комфорта я наричам аз. Дори и от разстояние се усеща.

    Коментиран от #32

  • 32 Хм.....

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Брендилия":

    Посветил съм години от живота си , да разбера , какво става след смъртта ! И единствено , което разбрах е , че не умираме наистина ! Познанията да загубени в годините , непълни да , и често си противоречат ! Относно прераждания , мисля , че е част от истината ! Защото се прераждаме в друга вселена , или друго измерение , и няма път назад ! Нито спомени ! Както хората забравят , че не съществуват от своето рождение , а девет месеца преди това ! И нямат спомени , нито могат да се върнат обратно ! А всъщност , може би когато се раждаме , плачем от страх , защото си мислим , че умираме !

    Коментиран от #33

  • 33 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Хм.....":

    2 пъти бях в кома! 1983 на 6 години паднах от 2 м каменен зид по гръб в храст рози. Месец 02.2001 втория път раждане в 5 месец, предизвикано изкуствено. Обясниха ми, че се случва тази аномалия на плода при 1 от 1000 жени. Късмет извадих тогава. Беше страшно...на живо без упойка. И когато се изправих, на мед.сестрата и прилоша. Каза че никога не е виждала човек след такива адски мъки, веднага да се изправи и задържи прав...

    Коментиран от #34

  • 34 Хм.....

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Брендилия":

    Беше удоволствие , да общувам с Вас , макар и виртуално ! Пак ще ви намеря ! Лека вечер !
  • 35 Ако пишещият

    3 0 Отговор
    познава жени се е подлудил тотално.