Last news in Fakti

14 Юни, 2022 12:15 6 769 10

Ритуали на Ванга за привличане на пари

  • ванга-
  • привличането-
  • пари-
  • съвети

Упражненията ѝ съществено ще повишат късмета ви на работното място и в бизнеса

Ванга е била не само гадателка. Прочутата пророчица е притежавала и познания в областта на биоенергетиката. И приживе е помогнала на много хора да привлекат успеха и парите в живота си, пише Блиц.

Простите ѝ упражнения съществено ще повишат късмета ви на работното място и в бизнеса и ще привлекат парите като с магнит. Освен това чудесно се допълват едно друго.

Упражнение №1

Прави се всеки път, когато се приближите до огледало.

Огледалото е магически предмет, който излъчва мощни енергийни потоци. Ванга съветва пред него да не се казват лоши неща, да не се пожелава зло на никого и да не се изричат ​​имена и клетви.

Всеки път, когато се погледнете в огледалото, се опитайте да направите следното: поемете дълбоко въздух и издишайте бавно. Успокойте се.

Погледнете се в очите, след това ги затворете и кажете: Вселено, обръщам се към теб. Надари ме с талант, съхрани и увеличи късмета ми. Помогни ми да успея в делата си, защото го заслужавам.

Упражнение №2

Изберете си монета която да ви бъде талисман. Желателно е тя да е необичайна, с някакъв отличителен знак. Трябва да я носите непрекъснато със себе си в портфейла или в джоба си.

Всяка вечер преди лягане я стиснете в дланта си и кажете: Няма по-силен талисман на света. Той ми помага да постигна целите си без измама. Аз си почивам, а той продължава да работи. В понеделник, вторник и дори в събота.

На сутринта, веднага щом отворите очи, вземете талисмана в ръцете, а след това кажете: Дай ми пари, дай ми сила, за да избегна финансови сътресения.

С всеки изминал ден талисманът ще става по-силен и по-силен.

Упражнение №3

Третото упражнение от Ванга помага за бързото постигане на всякакви житейски цели, включително и финансови.

Ако имате някакво желание, вземете малко листче и го запишете върху него. След това запалете църковна свещ, приближете листчето до огъня и го запалете.

В момента, в който то започне да гори, кажете: Каквото си пожелая, нека се сбъдне. Каквото искам, нека се случи. Душата ми ще се изпълни с щастие. Всичко, което искам, ще се случи скоро.

Изричайте думите докато хартията изгори. След това издухайте пепелта и кажете: Да бъде!


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иларион

    17 1 Отговор
    ХАХА. С църковна свещ извършваш ритуал, който е в абсолютно противоречие с християнството. Пълен смях са тези "упражнения", не ми се мисли колко ограничен трябва да си за да им се връзваш....
  • 2 123

    14 2 Отговор
    Това не са съвете на Ванга, а на Сатанистите.
  • 3 Баба Банка

    24 0 Отговор
    Основният ритуал е да намерите някой балък с пари да се ожени за вас.

    Коментиран от #4

  • 4 ОУайлд

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Баба Банка":

    Е, то това важи за жените. А мъжете какво да направят - да си намерят богата жена? :D
  • 5 Един

    10 2 Отговор
    Бивши депутати от ИТН ги правят последните няколко дни. Има голям ефект!
  • 6 дедо ванго

    12 1 Отговор
    най-важният ритуал е да си закачен някъде по държавните парични потоци
  • 7 Ххахахахахахахахахаха

    9 0 Отговор
    Какви са тея вещерства? Всякакви идиотщини приписват на Ванга и претендират за автентичност. Смотаняци, мечтаещи за значимост.
  • 8 Българин

    9 0 Отговор
    Край нямат глупостите писани за Ванга. Очаквам и Нешка Робева да си спомни как Ванга и е казала, че Русия ще ни спаси и НАТО не ни трябва!
  • 9 Ники

    10 0 Отговор
    Моля, оставете жената да почива в мир.
    Написаното са лъжи и манипулации - статии и писания от този тип са голям грях!
  • 10 Очилатата

    3 3 Отговор
    Това е моят приятел Митко Гестапото със забрадка.