Last news in Fakti

16 Юни, 2022 16:15 2 762 7

Амбър Хърд с първо интервю след делото

  • амбър хърд-
  • първо интервю-
  • след делото-
  • джони деп

Амбър обвини социалните мрежи за присъдата

Амбър Хърд с първо интервю след делото - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата „Амбър-Джони“ още не е приключила.

По-рано този месец Амбър Хърд бе осъдена да плати на Джони Деп 15 милиона долара по обвиненията му в клевета. Повод за делото бе нейно изказване пред Washington Post от 2015 г., в което тя индиректно уличи актьора в домашно насилие, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

След публично излъчваната няколкоседмична съдебна битка между двамата щатският съд на Вирджиния, САЩ отсъди в полза на Джони, заставяйки Амбър да плати финансова компенсация.

В първото си интервю след делото актрисата отсече пред NBC News, че за присъдата вини не журито, а социалните медии. „Не можете да ме убедите, че интернет подходи към мен справедливо,“ каза тя пред платформата. „Дори и да ме смятате за виновна и омразата към мен – за заслужена, не можете да твърдите, че отношението към мен бе безпристрастно.“

Амбър обясни, че визира множеството мемета, гневни коментари и подигравки, отправени по неин адрес онлайн. В емоционално изказване по време на делото тя определи ситуацията си като „кошмар“ и сподели през сълзи, че ежедневно получава заплахи за живота си.

Пред NBC Амбър допълни и, че „всъщност разбира“ защо журито е отсъдило в неин ущърб. „Джони е прекрасен актьор,“ каза тя. „Той е любим персонаж и хората имат чувството, че го познават.“ Категорична бе, че нападките по неин адрес онлайн не я интересуват.

„Не приемам присъдата лично,“ заключи звездата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    8 4 Отговор
    ...хубава жина ,

    Коментиран от #2

  • 2 Джамбaза

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Помак":

    Хубава, но червива.

    Коментиран от #4

  • 3 ха ха

    6 6 Отговор
    Златотърсачка... Злотоносачка... знам ли...
  • 4 Помак

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Джамбaза":

    ..абе хубаа си е ...я виж какви черти ....каква кожа ...не е бозавеста като на другите западнячки ...прилича на славянка ...на рускиня
  • 5 Хорейшио

    5 6 Отговор
    Вероятно ако процесът не беше публичен и не се излъчваше на живо никой нямаше да разбере какво долно същество е тази, тя щеше да гушне 100те милиона, каквато вероятно е била целта на всичките и обвинения и клевети към Деп. Но сега хората видяха и чуха достатъчно. Сама си е виновна че толкова хора я намразиха. Показателно е колко много жени също я оплюха както в нета, така и в американските медии, тъй като тя на практика се представяше като някакъв символ на metoo, а от тук нататък всяка която излезе и каже че еди кой си ме насили ще бъде посрещната със съмнение
  • 6 Именно

    3 5 Отговор
    Айде социалните мрежи й били виновни, че са я хванали в лъжи в съда!
  • 7 Който харесва този мамут

    5 6 Отговор
    да ходида си направи операция на очите и главният мозък.Моника Белучи е хубава жена примерно, а не тоз кон.