Last news in Fakti

18 Юни, 2022 14:57 21 536 15

Александра от "Ергенът" си купи апартамент

  • александра гърдева-
  • ергенът-
  • апартамент

Гърдева наскоро разкри подробности от личния си живот пред почитателите си в социалните мрежи

Психоложката Александра Гърдева извлече много позитиви от участието си в шоуто „Ергенът". След като напусна предаването по собствено желание, тя се превърна в любимка на зрителите, а последователите ѝ в Instagram вече наближават 130 000. Чаровната брюнетка получава много предложения за реклами, от които умело се възползва, пише "Уикенд"

Гърдева наскоро призна пред почитателите си, че с „ергена" Виктор не са заедно. Както вече стана известно, фитнес инструкторът е обвързан с миловидна блондинка на име Мария Тарашманова.

"Искам да отговоря на най-задавания от вас въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор. Те ми казват, че не съм права да мълча. Днес получих зелена светлина да ви кажа истината. Не съм с Виктор. С него имам приятелски отношения. Той е приятно момче, искам да му пожелая всичко най-хубаво. Тогава, ако бях останала можеше и да се случи нещо. След това мина много време и ние се отдалечихме. И двамата сме доста заети и нямаме такива усещания вече един към друг. Той иначе е прекрасно момче. Пожелавам му много щастие", изказа се Александра в социалната мрежа, като уточни, че сърцето ѝ в момента е свободно.

Накрая тя сподели, че наскоро си е купила нов апартамент, който в момента ремонтира. Макар че сега е сама, Гърдева е имала интересен любовен живот в миналото.

Преди години тя заминала за Испания, за да живее при тогавашното си гадже, но връзката им зациклила и се разделили без много драма. Сашка обаче за нищо на света не искала да се връща в родината и подхванала първата работа, която ѝ паднала миела чинии в заведение, а после започнала да танцува в дискотека. Хубавицата е доста кръшна, защото е бивша гимнастичка. В нощния бар тя се запознала със заможен швед, с когото впоследствие за залюбила и делила един покрив цели 6 години. Макар че чужденецът угаждал на всичките ѝ материални желания, Александра го зарязала, защото спонтан но хлътнала по българско момче „спортистче" - както го нарече тя в свое интервю. Заради него дори се върнала в България за кратко. Идилията им обаче продължила едва 7 месеца. Разочарована, брюнетката отново си събрала багажа и заминала за Испания, а после и за Франция.

Там попаднала на бизнесмен, собственик на верига пекарни. Отношенията им вървели Добре до момента, в който Александра разбрала, че е измамена поредният ѝ възлюбен имал жена, дете и водел двойствен живот. Заради несполучливите си връзки и емоционални травми от миналото Гърдева започнала сеанси при психотерапевт. Тя толкова се увлякла по тази материя, че се записала да учи психология.

Днес звездата от „Ергенът" е готова да помага и на други хора да преодоляват проблемите си. Що се отнася до чувствата ѝ към Виктор Стоянов - 34 годишната дама очевидно бе доста хлътнала по него, но силно се разочаровала, когато узнала, че той е обвързан.

„Не съм се сгодил или оженил, но имам момиче до себе си. Запознахме се чрез общ приятел, по време на тренировка. Вероятно не звучи като вълшебна история особено след сцените в „Ергенът", където обстановката и атмосферата за всяка среща бяха невероятно романтични, но за мен е точно такава. Ако имаш чувства към някой човек, то всяко място се превръща в специално, а най-обикновеното действие - във важно събитие", разсъждава Виктор, визирайки приятелката си Мария, която се изявява като влогър.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташунко Сапа

    16 1 Отговор
    Кроасан
  • 2 Валтер

    40 3 Отговор
    Кич, поза, парвенюнщина, плиткоумщина.
  • 3 Мамин син

    28 10 Отговор
    Тази стара мома, на тези години трябваше да има 3 деца.
  • 4 Чалгар питек

    40 2 Отговор
    130 000 последователи поклонници на простотията.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ужасно е предаването..!

    17 0 Отговор
    Тупарев, не мисли, че си направил добро предаване....и зрителите желаят нещо приятно, не само участниците...!
  • 7 Браво

    35 4 Отговор
    Много се радваме за нея! Сега да си купи и мъж и да спре да ни занимава със себе си!
  • 8 Ташунко Сапа

    15 1 Отговор
    Кифлла.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 нов апартамент

    12 3 Отговор
    ...пък го ремонтира!нямя край простотията в бг!
  • 11 Ццццц

    10 1 Отговор
    И сега какво да направим,,все тая мие,да си оправи устата ...не апартаменти да купува,ако ще и цял блок да купи,грозотията и простотията нямат почивен ден.....
  • 12 Венито

    14 2 Отговор
    Ееее стига вече де ни занимавате с тази смешница
  • 13 ......па

    17 0 Отговор
    Предаването приключи.С него и участниците.Никого не интересуват вече.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ева

    1 1 Отговор
    Може да ви е любимка, но не и та зрителите!
    Тъпа,грозна,стара мома!