20 Юни, 2022 12:28 4 461 3

Драмите на Бритни Спиърс продължават

  • бритни спиърс-
  • драми-
  • баща-
  • дело

Баща й заведе дело срещу нея

Драмите на Бритни Спиърс продължават - 1
Снимкa: Shutterstock

Бащата на Бритни Спиърс заведе дело срещу нея. Той настоява певицата да свидетелства под клетва, за да отговори дали наистина той я е принудил да дари осем флакона с кръв за лечение и е забранил да пие болкоуспокояващи, предава БГНЕС.

В коментар публикуван в изданието се казва, че „мистър Спиърс, който беше срамно отстранен от настойничеството по съдебен ред, продължава да се самоопозорява, както се вижда от това последно негово неоснователно и безразсъдно изказване, което е пълно с грешки и неистини. Той сам го знае. Той не само се опита да тормози дъщеря си, но и сега иска да я тормози, като злоупотребява с делото и се крие от свидетелства.

Всеки друг би се срамувал от подобна тактика, но той и неговите представители са наистина безсрамни.

Що се отнася до опетняването на репутацията му, господин Спиърс сам си го направи преди много време”, казва се в коментара. По-рано двете страни в конфликта се обвиняваха взаимно, че избягват да свидетелстват.

Припомняме, че Бритни Спиърс в продължение на 13 години беше под опеката на баща си, който контролираше нейния личен живот и финансите ѝ. Според самата певица животът ѝ през този период е бил по-скоро като излежаване на затворническа присъда.

Съдът реши да спре настойничеството едва през септември 2021 г.

Певицата има трудни отношения с всички роднини. На сватбата си със Сам Асгари, която се състоя по-рано през юни, тя покани само по-големия си брат Брайън, но и той не дойде.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    10 2 Отговор
    Тя пък да го съди за робовладелство!
  • 2 Д.Клуни

    7 1 Отговор
    Боли ни фара за сбърканото семейство
  • 3 И нея

    1 0 Отговор
    като на Амбър по погледа й личи, че не е добре с нервите и мозъка.