Last news in Fakti

20 Юни, 2022 12:56 9 549 10

Златка за пръв път наруши мълчанието си за Джизъса

  • златка райкова-
  • благой георгиев-
  • раздяла-
  • нова жена-
  • коментар

Райкова отговори за пръв път на директен въпрос относно новата жена в живота на Благой и това, че той отново ще става баща

Златка Райкова даде да се разбере, че не очаква пукнат лев издръжка от Благой Георгиев. Русата изкусителка за първи път коментира раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и въобще не ѝ е трудно, нито иска помощ от таткото.

Райкова даде възможност на феновете си да ѝ задават въпроси в Инстаграм, а те разбира се веднага се опитаха да разберат какво се случва с нея и Благо.

Почитателите бяха информирани за новите дрехи от модната марка на Райкова, както и за други реклами на продукти, но все пак бившата на Джизъса каза две думи и за най-пикантната новина около нея, а именно раздялата им.

Тя обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист. На въпроса: „Как възприемаш изневярата на Джизъса и че ще има пето бебе и сватба?”, Златка отвърна: „Нищо ново, някой да не би да се е изненадал”.

Райкова допълни, че не приема случилото се за провал и е откровена, че не ѝ е трудно да гледа сама детето си. А също така и че не желае да си прави реклама с раздялата. „Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света - детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е” – отговори русата Златка, като така захапа бившия си, който в момента според слуховете чака пето дете от четвърта жена.

40-годишният футболист изглежда упорито се бори с демографската криза в страната, като редовно прави деца на жените, в които се влюбва.

Животът на Благой Георгиев спокойно може да бъде разказан в типичен за латиноамерикански сериал. Татуираният полузащитник извървя дълъг път на любовни драми, изневери и татуси.

Райкова не крие, че за сина ѝ Благой се грижи новият ѝ любим - арменецът Карен Хачатрян, който отрупва мъника с подаръци и внимание. Последно Карен подари на Благой младши електрическа джипка, а майка му се похвали как малкият ѝ сладур шофира. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на собствените си приходи от реклами и дрехите, които продава. Изкусителката категорично отказва да взима пари от Благо Джизъса за сина си, но и той самият не ѝ предлагал издръжка.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 арлингтън

    9 5 Отговор
    Пенсионерите също не чакат пукнат лев или изкривена, левова монета от ПП ПП. Саккам да речем от Кирчо и Кокорчо.
  • 2 файчо

    11 0 Отговор
    той самият не ѝ предлагал издръжка. Не й предлагал и попръжка.
  • 3 яйла

    14 3 Отговор
    40-годишният футболист изглежда упорито се бори с демографската криза в страната, като редовно прави деца на жените, в които се влюбва. ХУБАВО ПРАВИ ЧОВЕКЪТ,ДАНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ СВАТБИ И ПОВЕЧЕ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ,ДА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ КЪМ ПОДМЛАДЯВАНЕТО НА СТРАНАТА,ЗА ДА НЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ!
  • 4 ......па

    20 0 Отговор
    Никой не се интересува от кОрварските им драми .От един дол дренки са.

    Коментиран от #5

  • 5 Блажо

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "......па":

    Ти за това ли влезна да го прочетеш?.......или само да ти кажеш, че не се интересуваш

    Коментиран от #7

  • 6 Верно ли

    11 1 Отговор
    За първи път, ама от два месеца все за това чета! Ей това ви е нивото - клюкарник, не медия!
  • 7 ......па

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Блажо":

    Достъчна ми е снимката,и заглавието дори не чета,пиша и си мнението и отминавам.
  • 8 Медия

    7 0 Отговор
    Циганина Благой няма как да разбере, че любов и секс, са две различни неща и незнам на кой бог вярва, че се пише правоверен...Един ден ще остане по бели гащи и сам.... Заслужено...
  • 9 ТОЯ БОКЛУК Е БЛИЗНАК С АЗИС !

    2 1 Отговор
    КЮНЦИ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.