Last news in Fakti

21 Юни, 2022 10:31 4 902 8

4 поверия, свързани със счупено огледало

  • поверия-
  • счупено огледало

Неомъжена жена, която случайно се е погледнала в пукнато огледало, се осъжда на 7 години безбрачие

4 поверия, свързани със счупено огледало - 1
Снимкa: Shutterstock

Сигурно сте чували, че счупеното огледало е на лош късмет. Е, някои вярват в тези неща, други изобщо не им обръщат внимание. Но все пак има някои поверия, които са свързани със счупеното огледало:

1. Има поверие, че от счупеното огледало ще се излее отрицателна енергия. Тя може да се спре върху някой от домакинството. Човек ще отслабне, ще страда от безсъние и здравето му ще се влоши.

2. Интересно е поверието, че оглеждането в счупено огледало може да разбие живота на човека. Той ще остарее по-бързо и ще загуби здравето си. Ето защо по-добре е да не използвате счупено огледало или поне да не се оглеждате в него!

Оглеждането в счупено огледало води до неприятности, лош късмет и неприятности. Последиците могат да доведат до голям скандал, прекъсване на отношенията, финансови загуби, проблеми с работата.

3. Има поверие, което казва, че личността на човек, който се оглежда в парчетата на огледалото, се раздвоява. Това има отрицателно въздействие върху енергията. Човек става уязвим към болести, провали, енергийни и психологически атаки.

4. Неомъжена жена, която случайно се е погледнала в пукнато огледало, се осъжда на 7 години безбрачие, пише iwoman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спокойно

    4 0 Отговор
    Християнството отхвърля суеверията.
  • 2 Глупости

    5 0 Отговор
    Ремонт в хотели ,дискотеки ,апартаменти майсторите и тези които правят ремент са все нещастни и стари ергени и моми.На всеки се е случвало да счупи огледало .А глобусите по дискотеките с нарязано огледало който ги прави ?
  • 3 Пич

    6 0 Отговор
    Не е вярно ! Ако сте запознати с магическиеските практикаи , щяхте да знаете , че изискват цяло , непокътнато огледало ! Иначе - да , огледалото е част от магическият арсенал !
  • 4 Ефросина Е.Банева

    0 0 Отговор
    Още не ходех на училище когато без да искам потроших огромно огледало. Ами има нещо вярно. Не се омъжих, а предложения не липсваха. Все нещо се случваше и всичко се проваляше.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 размерите са без значение

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ефросина Е.Банева":

    Да предположим, че си била вече на 7 г., макар и и все още не ученичка. Суеверието казва още 7 г. Та ...на 14 г. ли ти предложиха?

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Роза

    0 0 Отговор
    Това суеверие е тъпо,но има и едно още по-тъпо-че не бива да се оглеждаш в огледало,в което се е оглеждал починал човек.Ако вървим по тази логика,не трябва да живеем и в къща,където е живял починал човек,и т. н.Хората сами си създават догми и забрани ,на които робуват.Кой им е виновен?!
  • 8 Ефросина Е.Банева

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "размерите са без значение":

    На 6 бях и на толкова тръгнах на училище ! На 22 ми предложиха за първи път брак. Това е