22 Юни, 2022 13:32 4 197 2

Джей Ло направи емоционално признание за Бен Афлек (ВИДЕО)

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • актьор-
  • актриса-
  • ден на бащата

Певицата и актриса поздрави Афлек за деня на бащата

Джей Ло направи емоционално признание за Бен Афлек (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дженифър Лопес разчувства любимия си Бен Афлек с трогателно послание по повод Деня на бащата, който САЩ отбеляза в неделя.

Тя публикува в профила си в Instagram видео с кадри с актьора. На някои от тях двамата са в автомобил и пътуват, на други се целуват и прегръщат, на някои позират на лодка, има и снимки от официални събития, пише в. Струма.

„Честит Ден на бащата на най-грижовния, обичащ, привързан, постоянен и безкористен баща. Честит Ден на бащата, моя любов.“, написа звездата към видеото.

Близо 20-години след като се разделиха, актьорът и Джей Ло се събраха през пролетта на 2021 г. Преди това те имаха връзка в периода 2002 – 2004 г.

Двамата нямат деца заедно, но Бен има 3 деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър – Вайълет на 16 г., Серафина на 13 г. и Самюел на 10 г. Лопес пък има 14-годишни близнаци от бившия си съпруг Марк Антъни. Те са момче и момиче – Макс и Ема.

Афлек и певицата се сгодиха за втори път през април тази година, като по време на предишната си връзка отново стигнаха до годеж, но сватба така и нямаше.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таня

    5 3 Отговор
    Браво ,супер двойка са

    Коментиран от #2

  • 2 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Таня":

    Дано да не станат като шакира и пике