Last news in Fakti

12 Юни, 2013 12:41 4 293 0

Вижте спалнята на Джако часове след смъртта му (снимки)

  • майкъл джаксън-
  • поп-
  • снимки-
  • спалня-
  • лекарства

Полицията в Лос Анджелис разпространи шокиращи снимки от стаята на Майкъл Джексън, заснети, след като парамедиците изнесли трупа му на 25 юни 2009 г.

За първи път фотосите са разпространени в съда като доказателство в защита на твърдението, че Джексън е имал зависимост към различен вид лекарства.

Кадрите ясно показват, че навсякъде има разхвърляни шишенца от лекарства, бутилки с кислород и още куп медицински присбособления, разхвърляни около леглото на Краля на попа.



До появата на снимките се стигна, след като майката на Джако заведе дело срещу компанията  „AEG Live“, която е наела личния лекар Конрад Мъри, да се грижи за здравето на звездата.

Мъри е обвинен за смъртта н Майкъл,  след като му инжектирал смъртоносна доза пропофол.
На кадрите се  виждат още шишенца с Диазепан и Lidocaine.

На друг фотос пък се вижда, че има листче с написани на ръка имената на близките денонощни аптеки и телефонните им номера.

Заснета е още и медицинската чанта на Конрад Мъри, набутана в гардероба на звездата.

Миналият понеделник се появиха и нови доказателства по делото. От „AEG Live“ заявиха, че поп певецът е получавал смъртоносни инжекции от дерматолога си -  д-р Арнолд Клайн. Предстои обстойно разглеждане на доказателствата от страна на съда в Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА