Last news in Fakti

23 Юни, 2022 08:31 4 313 8

Екзотичната синоптичка на NOVA стана майка за първи път

  • стефани обадяру-
  • синоптичка-
  • майка

Вчера сутринта Стефани Обадяру роди момче

Водещата на прогнозата за времето по NOVA Стефани Рубен Обадяру вчера стана майка. Малкият Даниел се появи на бял свят в 10:27 ч. на 22 юни. Бебето е с ръст 50 см. и тежи 3,4 кг. Щастливите родители благодарят на д-р Веселин Дяволов и екипа в МБАЛ „Майчин дом”.

Чаровната синоптичка на NOVA първо сподели снимка с краткия текст „Последен ден на работа“, а малко след това разкри и каква е щастливата причина за това, пише edna.bg.

22-годишният модел съобщи в личния си Instagram профил, че я очаква „едно прекрасно начало“ в живота ѝ и „скоро на бял свят ще се появи едно малко човече, с което вече нямаме търпение да се запознаем“.

„Щастлива и повече от развълнувана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за краткото ми отсъствие, но както всеки млад човек съм пълна с идеи и мотивирана да работя, за това се надявам да очаквате с нетърпение новите проекти, които ще споделям с вас в бъдеще“, написа още Стефани.

Мъжът до Стефани Обадяру е футболистът Николай Колев, вратар на „Витоша“ – Бистрица, като двамата разкриха връзката си сравнително наскоро.

Стефани Рубен Обадяру дължи екзотичната си визия на майка си, която е българка, и своя баща от Нигерия. Тя израства в ж.к. „Люлин“ в София и след като завършва испанска гимназия, към момента учи „Неформално образование“ в Софийския университет.

Детската ѝ мечта е да бъде модел, а с тази професия Стефани се занимава вече от пет години. Признава, че баба ѝ е тази, която я е подтикнала да посещава кастинги. „Твърдеше, че съм много хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си тръгнаха нещата, фотосесии, реклами за чужбина“, спомня си Стефани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шам фъстък

    19 3 Отговор
    Хубаво,да е жива и здрава!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дебелия

    8 1 Отговор
    Честита рожба. Урааа
  • 5 Ха ха

    0 10 Отговор
    Бебето със цвят на сажда ли е😁

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Света

    2 1 Отговор
    Дано да си стои вкъщи и да си гледа детето ,защото за синоптичка не става. Едно изречение не може да каже правилно.Копие на Юксел Кадриев.

    Коментиран от #8

  • 8 Те пък

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Света":

    Щото другите стават. Оная изрусената с изкуственото чене от Бтв не може да върже половин изречение без да каже ъъъъъъ но и предаване и направиха. И защо? Защото си лягат с един и същи дядо със стефчето. Следете ма Стефи кариерата ще задмине Наталката