Last news in Fakti

23 Юни, 2022 09:04 9 414 12

Бременната Сузанита заплаши Орхан Мурад

  • сузанита-
  • орхан мурад

Дъщерята на Орхан Мурад твърди, че скоро ще съобщи шокиращи подробности за певеца

Сузанита продължава с провокациите в социалните мрежи. След като тези дни тя изненадващо изтри снимките с бащата на първото си дете, вчера заплаши и собствения си татко, пише Hotnews.bg.

Дъщерята на Орхан Мурад твърди, че скоро ще съобщи шокиращи подробности за певеца, който според нея всички съжаляват. Тя успокои почитателите си, че с бебето, което очаква, всичко е наред, като показа бременния си корем на стори в Инстаграм. Така и обаче не внесе яснота защо е изтрила снимките със спортиста Марк, за който твърдеше, че е мъжът на живота ѝ.

Бременната Сузанита заплаши Орхан Мурад
Снимка: Instagram

От вчера Сузанита е много активна в социалните мрежи, като качва нови снимки и не спира да говори с почитателите си, но без да дава съществени подробности за поредния обрат в живота. Защо е ядосана на Мурад остава загадка, макар че още след като певецът се ожени, стана ясно, че тя му е сърдита. Дали Сузанита не привлича просто вниманието към себе си ще разберем съвсем скоро.

Бременната Сузанита заплаши Орхан Мурад
Снимка: Instagram

Напомняме, че едва 19-годишната бивша певица, сама съобщи, че чака момче. Тя показа видео с бащата на първото си дете, в което двамата пукат сини балони и радостно обявяват, че чакат наследник. Защо Марк вече не е чяст от нейния живот остава загадка, както и какво ще причини Сузанита на собствения си баща.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мухаха

    52 1 Отговор
    Тая с това чело като самолетна писта какво само я рекламирате не мога да разбера .... баща и ако прогледне и я види па ще ослепее
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Раданч Татлъту

    25 1 Отговор
    С аборт ле е заплашила чичо Орхан?🙉👧🤡👧🙉
  • 4 Хахо

    38 2 Отговор
    Кой казва че децата не трябвало да се бият като малки, за да се научат на ред и дисциплина? Тази очевидно не са я били достатъчно
  • 5 Като в политиката

    21 0 Отговор
    За да и обърнат внимание, давай с компромати! Баща и накрая ще я остави без пукнат лев! А като и мине боята, ще се чуди как да свърже двата края!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гаглей

    25 0 Отговор
    Хахаха тва е много улаво малкото хахахаха. Пък и кой да я бие като малка, бащата недикел. Ех ако всички бяха като мен, без тик тоци, инстаграми и тн. Тая щеше да е сервитьорка
  • 8 Гост

    26 0 Отговор
    Тази първо себе си да види каква е и после да говори.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кака Мара

    7 0 Отговор
    Стига с тия Сульо и Пульо.Откъде ги изравяте.Вероятно и пишещите са на това умствено ниво и подобни "новини" за тях са черешката на сладоледа.Отделни бройки от целокупния народ се вълнуват от тези "нещо си".
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Памела Тодорова

    0 0 Отговор
    Орхан,Сузанита,тия да не са някакви божества.Вярно пеят като славеи, но са си най обикновени цигани!