Last news in Fakti

26 Юни, 2022 16:45 2 707 9

Принц Уилям планира да модернизира монархията

  • принц уилям-
  • модернизиране-
  • монархия-
  • старомодни методи

Херцогът на Кеймбридж е готов а да се откаже от старомодните методи

Принц Уилям планира да модернизира монархията - 1
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям са изправени пред критики след турнето си на Карибите. Сега двойката възнамерява да води работата си като кралски представители по различен начин и да изостави старомодните методи.

Експертите са уверени, че когато херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качат на трона, монархията ще бъде изправена пред големи промени, предава OK Magazine.

Според кралския биограф Робърт Лейси, наследникът ще трябва да се отклони от обичайните правила. Внукът на Елизабет II планира да модернизира монархията. На първо място, промените ще засегнат кралския подход „никога не се оплаквай, никога не обяснявай“.

Според Лейси херцогът на Кеймбридж ще се откаже от тази стратегия. „На представителите на кралското семейство е забранено да говорят по определени теми. Принц Уилям обаче вярва, че монархията трябва да изрази своята гледна точка и да говори по чувствителни въпроси“, каза кралският експерт, добави tialoto.bg.

Принц Уилям държи много на реномето на кралското семейство и затова заедно с баща си не искат опетнения принц Андрю да се връща към задълженията си. Именно това обаче ядоса херцога на Йорк, който се опитва да изчисти опетненото си име и да продължи живота си като преди.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сабака🐕

    21 1 Отговор
    Ще се модернизират, като спрат да се наричат монархисти и народа спре да ги хрантути с данъци.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дипломат Чукча

    6 3 Отговор
    Несъвместимост да модернизираш монархията
    Съвместимост да модернизираш демокрсцията
  • 4 Соваж бейби

    7 2 Отговор
    Принц Уилям по добре да прави планове ,баща му още чака пък кога дойде време за Уйлям то вече може да няма кралски особи в Англия с тази инфлация ако продължи .Да не си остане в историята само кралицата другите като наш Симеончо Сакскобургготски
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Уса

    5 4 Отговор
    И тоя принц ще бъде блъснат модерно някъде по пътя.Англиканите са просто племе
  • 7 Монтански селянин като всички там

    6 0 Отговор
    На педерархия
  • 8 село

    5 0 Отговор
    Не мога дасе сетя кой беше английският лорд или пък парламентарист, казал за баща му: Престолонаследник! Га си професията- да чакаш да умре майка ти!
    Та ако Уйлям иска да подобри имиджа на семейството си, да се хване някъде на работа и да затвори границата за рижия безделник.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.