Last news in Fakti

27 Юни, 2022 11:46 4 729 4

Виктория Георгиева с първи думи след загубата на баща си

  • виктория георгиева-
  • тъжна вест-
  • баща-
  • трогателна история

Талантливата певица,която представи България на "Евровизия", разплака мнозина с това, което сподели

Талантливата ни певица Виктория Георгиева, която представи страната ни на песенния конкурс "Евровизия", изживява много труден период. Тя е съсипана от мъка заради загубата на баща си, за когото изля душата си в силно емоционален пост в последните часове.

В своя Инстаграм профил младата изпълнителка сподели нещо, което със сигурност е разплакало и последователите ѝ. Припомни и един от най-разтърсващите си моменти със семейството след гостуване в тв предаване.

"От дни отлагам този пост, защото болката ми е неописуема… Моят ГЕРОЙ - ТАТКО, отлетя… Боли ме. Липсва ми. Не успях да се сбогувам… Той беше моята душа! Винаги ще бъде! Благодарна съм, че точно той беше мой Баща! Не мога и да си мечтая за по-добър такъв….

Имахме много специална и силна връзка. Той беше невероятен пример за мен! Истински, неподправен, емоцинален, обран и тих, с прекрасно чувство за хумор… Достоен рицар, който беше опора на цялото ни семейство! Той просто беше Тати… Винаги ще бъде!

Боли, но знам, че вече си на по-добро място, скъпи Тате.. Място без страдания и болка… Ще те нося завинаги в сърцето си! Липсваш ми всеки ден.. Всяка секунда… Обичам те…", пише Виктория, а коментарите под поста ѝ са излишни, защото емоцията казва всичко нужно в този момент, пише Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 местещ коня

    9 4 Отговор
    местя...
  • 2 Аз съм

    6 9 Отговор
    Бог да го прости човека,много от нас са изгубили родител ,но не го навираме в на хората очите!!

    Коментиран от #3

  • 3 Защо

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм":

    Не сме известни и не търсим реклама във всичко!

    Коментиран от #4

  • 4 Аз съм

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Защо":

    Прав сте,и изглежда грозно да си правиш реклама покрай загубата!!