27 Юни, 2022 13:28 4 854 8

Ивелина Чоева води Сашо Кадиев на скъпи почивки

  • ивелина чоева-
  • сашо кадиев-
  • почивка-
  • разноски

Красивата манекенка плаща за екскурзиите на двойката

Александър Кадиев не крие, че е доста пестелив и не ще да дава пари за скъпи почивки. Затова гаджето му Ивелина Чоева го развежда по света и у нас за нейна сметка. Манекенката печели добре от рекламни ангажименти и може да си позволи да глези популярния водещ.

Докато беше със старата си изгора и майка на дъщеря му - Таня, синът на Катето Евро не излизаше от къщата си в Кокаляне, по цели денонощия зяпаше в монитора и играеше компютърни игри. Сега, обаче, започна да се отваря към света, да пътува повече и да разширява кръгозора си, разбира се – на разноски на Ивелина. Миналия месец двойката бе в Израел за 25-ия рожден ден на хубавицата, а пред това бяха в Доминикана и Италия.

Публикация, споделена от Ivelina Choeva (@ivelinachoeva)

Сашо и гаджето му летяха до Тел Авив в комапнията на Александра Богданска, с която са добри приятели. Те бяха близки и с Даниел Петканов, но сега Лудия репортер е отритнат от компанията. „Дани Петканов е единственият човек, който е по-стиснат от мен. И двамата сме зодия Дева, но той бие всички рекорди по стиснатост”, сподели преди време екранният партньор на Деси Стоянова.

Че е голям скръндза, Сашо сам е признавал неведнъж. Даже е разказвал за срамна случка от близкото минало. Действието се развило на рождения му ден. Актьорът занесъл кутия шоколадови бонбони, за да почерпи колегите си, но избрал най-евтините, за да не се охрачи. Накрая се оказало, че на сладкишите им изтичал срокът на годност, та никой не ги докоснал.

Водещият не е наследил тази своя черта от майка си, защото Катето Евро е известна като дама с широко сърце, която обича да посреща гости с щедри и пищни трапези. Кадиев обаче бил пресметлив и не харесвал да дава пари за глупости. Даже за дъщеря си Катерина се стискал.

Докато Сашо обикаля Малта с любимата си, 7-годишната му щерка е на почивка с майка си Таня Тончева във Варна. Чаровната танцьорка е всеотдаен родител и се грижи с много любов за детето. Не е известно дали има нов мъж след раздялата с актьора, въпреки че клюките я свързваха с млад хубавец на име Емил Андонов. С него обаче уж били само приятели.

Към днешна дата Таня и Кадиев са зарязали конфликтите си от близкото минало и се опитват да общуват хармонично в името на детето им. Тончева дори е подала ръка на Ивелина, която пък се старае да влиза в ролята на добрата мащеха. Манекенката иска всячески да се хареса и на малкото Кате, и свекървата си Катерина Евро. Известно е, че актрисата е много близка с бившата си снаха, но за да угоди на сина си, приветствала и новата, пише HotArena.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    НАП ДА ПРОВЕРИ ПЛАТИ ЛИ СА СИ ДАНЪИТЕ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иво

    21 0 Отговор
    Ама как така мама не е с тях?Кой ще завива нощем момченцето и ще гледа да не настине във водата а също така да не яде сладолед и зрънчо преди обяд и вечеря?
  • 4 Тома

    11 2 Отговор
    Всички знаем че сашо е от левите
  • 5 факт

    10 0 Отговор
    Той си плаща, а тя показва, че не е гнуслива.
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    Този вече на издръжка . Май не взима добри пари . Или е стиснат.
  • 7 глоги

    5 0 Отговор
    Александър Кадиев не крие, че е доста пестелив и не ще да дава пари за скъпи почивки.НЕ Е ПЕСТЕЛИВ,А МАМИНКА НЕ МУ ДАВА ПАРИЧКИТЕ.
  • 8 Той е

    3 0 Отговор
    обратен, тя кривогледа бръмчалка. Хубава комбинация.