Last news in Fakti

28 Юни, 2022 13:57 4 200 6

Венета от "Ергенът" сътвори "страшна беля", за която съжалява

  • венета костова-
  • ергенът-
  • риалити-
  • процедура-
  • тен

Една от най-обсъжданите участнички в риалити формата се подложи на вредна процедура

Колоритната Венета от "Ергенът" се пристрасти към това да привлича общественото внимание и често сама волно или неволно го прави чрез изказвания или поведение. Наскоро пак даде израз на иронични коментари по свой адрес, като причината и този път беше самата тя. Както се казва в такива случаи - кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

Без да разбира много от рисковете, Венета си причини нещо опасно и сега страшно много съжалява за направеното. За тази абсурдна ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. Тя без притеснение от последващите реакции добави, че си е направила "страшна беля".

Заради желанието си бързо да натрупа желания тен за лятото, вместо да лежи под слънцето или да отиде на солариум, както правят нормалните хора, тя направила следното:

"Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си", споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от необмислената си постъпка.

Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на своя приятелка да си бие инжекции за целта. Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен.

Лекарите, при които отишла след това за спасение от безумието, също били изключително изумени от тази "нова мода".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пинко

    5 3 Отговор
    Екстра, тая скоро ще умре, което ще е добре за обществото
  • 2 Че, тя си беше на петна

    6 0 Отговор
    Лишеи и пъпки
  • 3 123

    13 0 Отговор
    ВИнетке, ако някой ден измислят инжекции за образуване на мозъчни гънки - не си слагай от тях, въпреки че имаш нужда.
    Храни само кучето и не пипай нищо.
  • 4 УВ лампа

    8 0 Отговор
    Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. ОТ ПЪПКИТЕ ЩЕЛИ ДА ИЗРАСТАТ КЛОНКИ,ПОСЛЕ ЦВЕТОВЕ И ВЕНЧЕЛИСТЧЕТА.
  • 5 още

    9 1 Отговор
    Тази си призна,че е златотърсачка и про..6сти46тут3ка.
  • 6 Цецо

    8 0 Отговор
    Ами който няма акъл... има лише и и пъпки!!! :)