Last news in Fakti

30 Юни, 2022 18:28 1 677 2

Любо Киров със специален гост на турнето си - Алма

  • любо киров-
  • турне-
  • специален гост-
  • alma-
  • алма

Младата изпълнителка ще изпълнява акустични версии на авторските си парчета, както и кавъри на големи хитове

След двугодишна пауза музикалното пространство в България се активизира и концертната дейност отново се пробужда с пълни сили.

Един от най-обичаните изпълнители у нас - Любо Киров, продължава творческата си година с турне из страната, специален подарък за неговата публика. По време на четирите концерта той ще представи свои хитове и песни от новия си албум „Целуни ме“, който излезе през април.

Ярко начало в музикалната програма на всеки един от тях ще е кадифеният и вълнуващ глас на ALMA. Заедно със Стойчо Стоянов (китара), Стю Иванов (перкусии) и Магдалена Петрович (виолончело), тя ще изпълни акустични и нови версии на авторските си парчета (“Perfect”, “Close The Door”, “Don’t know”, “Far faraway” и др.), както и кавъри на големи хитове.

Любо Киров със специален гост на турнето си - Алма


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Любов

    10 0 Отговор
    То пък голям гост - щерката на неговата менторка.
  • 2 Тоя пък

    5 1 Отговор
    Чак звезда!!! Брех брех брех! Та той е за логопед. Не може да говори , а пък за музика и пеене - да не коментираме! Жалка картинка!