Last news in Fakti

1 Юли, 2022 12:57 2 467 6

Орлин Горанов призна в какво вярва (ВИДЕО)

  • орлин горанов-
  • певец-
  • чудеса-
  • вълшебство

Певецът сподели, че много неща в нашия живот са вълшебства и чудеса

Eдин от най-обичаните изпълнители в България, изпял редица паметни романтични песни – Орлин Горанов признава, че вярва в чудеса.

„Ако не вярвах във вълшебствата, нямаше да се занимавам с тази работа. Те съществуват. Какво значи вълшебство? Всеки малък миг, в който си видял една усмивка, направил си някого щастлив или си казал на любимия човек, че го обичаш – това е вълшебство. Самият живот е вълшебство”, каза Орлин Горанов за предаването „На кафе” по NOVA.

„Нашата работа е да се опитаме да извадим от ежедневието нашите зрители, да помечтаят, да си мислят за хубави неща. Животът наистина е хубав, ако не му се наслаждаваме, пропускаме. Времето е безцеремонно. Не пропускайте нито една секунда да му се радвате”, съветва той зрителите.

За летните концерти на открито, той коментира, че това са „дългоочакваните моменти, за които си мечтаем през зимата и през лошото време - да се съберем на открито под звездите, да попеем, да помечтаем, да сложим розовите очила”.

„Не наблюдавам небето, за да видя падаща звезда и да си пожелая нещо. Не разчитайте на падащите звезди, а сами си сбъдвайте желанията”, каза още изпълнителят.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малинка

    5 3 Отговор
    Орлин Горанов. - Светът е за двама...вълшебна
  • 2 Романтичната съсетка

    8 6 Отговор
    Да, но остаря, побеля и почти акъла,, изфиряса,, ето това е господин Горанов, на какво да се наслаждавам, да попитам аз....!?
  • 3 Соваж бейби

    6 2 Отговор
    Вярвал в чудеса ,вечер феята на вълшебствата го завива с юргана да не настива .Добре е човека в неговото измерение не каза на коя планета е адреса.Чичо Орли аз пък вярвам в летящи прасенца , ходещи акули и феята на зъбките 20 евра на зъбче децата си ги търсят под вазглавницата забравих и дядо Коледа .Ако всички които сме видели падащи звезди бяхме милиардери ехееее света щеше да по красив -мечтания живот
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Психично болния дърт санитар от махалата

    5 0 Отговор
    Звезди ли падат от небето Нигос, не можеш да ги преброи, защото са много при такива като тебе, разликата с Орлин и тебе, че той наистина има до него цял живот, вярната, красива и естествена фея, не се самозалъгват... анцуга си припомни най вече...!
  • 6 Фанданго

    2 0 Отговор
    Падна ми в очите, когато видях, че е пял на сватбата на майката на кристиян николов, УБИЕЦЪТ на Милен Цветков. Не всичко е пари горанов....