Last news in Fakti

1 Юли, 2022 13:44 3 823 3

Известни са причините за смъртта на актрисата от "Спешно отделение" Мери Мара

  • мери мара-
  • спешно отделение-
  • актриса-
  • причини за смъртта

61-годишната Мара бе открита мъртва в река Сейнт Лорънс в Кейп Винсънт

Актрисата Мери Мара, известна с участието си в сериала "Спешно отделение", е починала от асфиксия и удавяне в Ню Йорк, съобщи щатската полиция, цитирана от ДПА.

Причината за смъртта бе обявена три дни, след като 61-годишната Мара бе открита мъртва в река Сейнт Лорънс в Кейп Винсънт, допълни БТА.

"Службата на съдебния лекар на окръг Джеферсън извърши аутопсия и установи, че Мери Мара е починала при инцидент заради асфиксия и удавяне във вода", казаха от полицията на щата Ню Йорк.

Разследването на смъртта ѝ продължава. В понеделник представител на актрисата каза, че семейството ѝ очаква повече информация от разследването. Сестрата на Мара смята, че е възможно да се е подхлъзнала.

По същото време от полицията съобщиха, че няма данни за насилствена смърт.

Мери Мара е известна с ролите си в сериали като "Спешно отделение" в средата на 90-те години, "Закон и ред", "Рей Донован", "Престъпни намерения" и други, както и с превъплъщения в киното.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корги

    4 1 Отговор
    Била ли е на "черешата", когато се е удавила? Весели прахчета, нещо?
  • 2 бушприт

    1 0 Отговор
    Т.Е. САМОУДАВИЛА се е. Асфикцията идва от потъване във водата и невъзможност за дишане на атмосферен въздух. Белите й дробове са се напълнили с вода.

    Коментиран от #3

  • 3 Kaпитализъм

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    ... в действие!!! Нормално за капитализма!!! Сега КОЙ ще и вземе пенсионната партида!!!