Last news in Fakti

2 Юли, 2022 10:36 30 142 23

ВИДЕО с принц Уилям предизвика голям скандал на Острова

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • видео-
  • скандал-
  • личен живот

От двореца искат видеото да бъде свалено от интернет, защото нарушава личното спокойствие на членовете от кралското семейство

ВИДЕО с принц Уилям предизвика голям скандал на Острова - 1
Снимка: Shutterstock

Във Великобритания гръмна голям скандал. В основата му е големият внук на кралица Елизабет II - принц Уилям.

Появи се видео, в което той се кара с фотограф. Кадрите са заснети пред дома на херцозите на Кеймбридж в Анмер Хол в Сандрингам.

Заради скандалните кадри се наложи от двореца Кенсингтън да излязат с официална позиция, пише jenata.blitz.bg.

Всичко се е случило докато принц Уилям карал колело пред дома си. Виждайки фотографа той му прави забележка, че тормози семейството му. От двореца са категорични, че това е нарушение на личния живот на семейството.

Освен това служителите на кралското семейство са поискали видеото да бъде премахнато от интернет пространството. Съобщава се, че кралските помощници работят за премахването на видеоклипа от всички онлайн платформи.

Видеото е заснето през януари 2021 г., но се появи онлайн едва тази седмица и веднага стана популярно.

Във видеото принц Уилям казва на човека зад камерата: „Ти ни чакаше тук“.

Извън екрана Кейт Мидълтън също може да се чуе да казва: „Излязохме на разходка с колело с нашите деца, видяхме те в нашата къща“.

Тогава принц Уилям избухва в гневен монолог:

„Как смееш да се държиш така? Виж какво правиш с нашите деца? Как смееш? Да се разхождаш тук и да търсиш нас и децата ни?

Ти си скандален, отвратителен си. Как смееш да се държиш така? Вие сте много наясно с това, което правите. Защо си тук?“.

Преди да тръгне, херцогът на Кеймбридж каза на фотографа: „Благодаря, че ни развали деня... Мислех, че вече сте се научили“.

Във видеото човекът, който е записал кадрите, отрече да е извършил неправомерни действия.

@royaldisclosure Get him William #paparazzi #princewilliam #confronting #duchessofcambridge #privacy #fyp #royalfamily #foryoupage ♬ original sound - Royal Disclosure

Трите деца на двойката, принц Джордж, осем, принцеса Шарлот, на седем и принц Луи, на четири, не се виждат във видеото, но очевидно са присъствали на инцидента, става ясно от реакцията на принца. Начинът, по който той реагира, се обяснява с горчивия опит, който семейството му има. Като ученик той постоянно става свидетел как папараците дебнат майка му принцеса Даяна. В крайна сметка едно такова преследване завършва трагично - Даяна загина в автомобилна катастрофа, криейки се от репортери.

Принц Уилям прекара години в усъвършенстване на отношенията си с пресата. Той показва малък брой снимки на децата си всяка година в знак на признание за бъдещата им обществена роля, но настоява за пълна конфиденциалност в същото време.

Британските медии също не публикуват снимки или видеоклипове на кралското семейство, заснети в подобни неформални ситуации.

Принц Уилям по-рано предупреждаваше за опасностите от социалните медии и нежеланието на техните лидери да се справят с редица проблеми, засягащи потребителите.

„Много съм загрижен, че по всички въпроси, с които се сблъскват – фалшиви новини, екстремизъм, поляризация, реч на омразата, тролинг, психично здраве, неприкосновеност на личния живот и тормоз – изглежда, че нашите технологични лидери изостават“, каза той през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путлер

    17 40 Отговор
    Скоро отивам на концерт на Кобзона на крайцера Москва :)

    Коментиран от #15

  • 2 Мдаа..

    60 5 Отговор
    Ако беше в Ония Времена,щеше да извика някой от стражата да отсече главата на фотографчията с алебардата.Не че тогаз е имало фотографчии де..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 да де

    49 18 Отговор
    Друго си е да те снимат само правилните фотографи.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Серсем

    49 7 Отговор
    Напълно нормална реакция от страна на Уйлям,и който говори пропър инглиш ще разбере,че се преекспонира с поведението му.

    Коментиран от #8

  • 7 3333

    30 24 Отговор
    Е като си публична личност е така...не виждам кво е станало толкова

    Коментиран от #20

  • 8 3333

    8 16 Отговор

    До коментар #6 от "Серсем":

    Не бе просто от Уилям се очаква stiff upper lip, и без пропър инглиш е ясно, че е нервен, а от тях се очакв друго...
  • 9 Стругар

    38 20 Отговор
    На обществено място, мога ли да снимам? На улицата, как нарушавам личното пространснтсво на някой, пък бил той и "Принц"? Питам, защото с нищо полезни хора на обществото, имат необосновани претенции.

    Коментиран от #10

  • 10 Така е

    31 24 Отговор

    До коментар #9 от "Стругар":

    Славата и положението в обществото си имат цена. Като не му харесва, да си направи пластична операция и да отива на самотен остров.

    Коментиран от #17

  • 11 Мери

    62 9 Отговор
    Можеш да снимаш приятелите си, природата, да си правиш селфита. Но когато снимаш някой известен или неизвестен особено деца се иска най-хубаво малко позволение. Едно е обществен ангажимент друго личен живот
  • 12 123456

    54 6 Отговор
    досадно е да те снимат разни навлеци , накрая трябва да разберат ...
  • 13 цербер

    65 14 Отговор
    Принц Уилям е прав. Смел и културен мъж. Правилна му е реакцията,подкрепям го. Точка по въпроса.
  • 14 киро

    3 11 Отговор
    мръсни цървули,много важно
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 фъфльо

    23 1 Отговор
    Ами в крайна сметка това заслужават фотоГРафи и подобни нахални мисиРКИ...сега е редно принцът да го осъди и да му вземат фототакъмите
  • 17 Ника

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Така е":

    Глупости..
  • 18 Е да се зарадва ли

    18 1 Отговор
    Само папарак може да стои пред дома на известна личност,в случая от кралското семейство.Интересно,охраната къде е била,или е бил скрит в храстите като лисунгер.Нормално е принца да се изненада и реагира,имат право на личен живот,ако оставят и подминат случая ще има навлеци нон стоп.
  • 19 Обичам принцеси

    6 10 Отговор
    За принца не се вълнувам, ама принцесата бих я изпънал на задния капак на бентлито.
  • 20 Ела

    22 0 Отговор

    До коментар #7 от "3333":

    Да си публична личност и да те снимат по време на публичните ти изяви е едно. Но да си публична личност и да те преследват и дебнат около дома ти, е коренно различно.
  • 21 Бай Пенчо

    3 1 Отговор
    Стига са ни занимавали с тези тъпи и грозни камили и други животни ингилизи.
  • 22 Еви

    4 0 Отговор
    Ехааа, много далеч от излъскания му имидж. Но абсолютно разбираема е реакцията му! Има някакви граници, морал и етика на поведение! Даже това, че го е записал е нагло! На папараците живота е много по-безмислен от колкото на кралското семейство. Тия папараци са като пиявици и тормозят хората.
  • 23 0808

    0 0 Отговор
    ... от всички тези само Даяна бе човек ..