6 Юли, 2022 11:48 1 865 3

Кейт Мидълтън снима Камила за корица на списание (СНИМКИ)

  • кейт мидълтън-
  • камила-
  • фотограф-
  • корица на списание

40-годишната херцогиня на Кеймбридж е запален фотограф

Кейт Мидълтън снима Камила за корица на списание (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Съпругата на принц Чарлз си има нов персонален фотограф. При това не кой да е, а нейната снаха. Кейт Мидълтън е снима Камила за корицата на сп. Country Life.

40-годишната херцогиня на Кеймбридж, която беше описана като „перфектен професионалист“ от списанието, е запален фотограф и е направила всички официални портрети на трите си деца, пише dariknews.bg.

Сега тя може да добави към портфолиото си и корицата на списание. 74-годишната херцогиня на Корнуол е поканила снаха си за фотосесията, което е поредното доказателство за топлите отношения между Чарлз, Камила, Уилям и Кейт.

Херцогинята на Кеймбридж се вживява напълно в професионалният си ангажимент, облечена съвсем обикновено - джинси, бели кецове и блейзър в коралов цвят.

Фотосесията е заснета в провинциалната резиденция на херцозите в Лакок, Уилтшир.

Снимките, направени от Кейт ще се появят в юлското издание на списанието, точно преди 75-и рожден ден на Камила на 17 юли.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамиля

    0 0 Отговор
    Пфу амиля проклета
  • 2 Камила,

    2 0 Отговор
    Се разкрасила,, пущената,,... хич и не личат годините, добре гледана жена....!
  • 3 Бибитко

    0 0 Отговор
    Благодарение на тутката си Камилчето стана херцогиня,а се готви да стане и кралица, с което ще надмине далеч своята прапрабаба,останала само с ранга на кралска любовница.